Final de foc la Chindia – Voluntari. Rezultat nefavorabil pentru târgovișteni

Meciul începe cu o întârziere de 3 minute. Publicul e la datorie și se face auzit încă din primele momente ale jocului. Oaspeții sunt însoțiți de un grup de 50 de simpatizanți, fiind solidari cu Grecia și Marea Britanie, din motive încă necunoscute…Aceștia își încurajează echipa prin cântece de “județ”. Ivancic are o acțiune foarte bună și creează prima ocazie de gol în minutul 4. Gol Voluntari. Oaspeții înscriu în minutul 8, prin reușita lui Ion Gheorghe, care se desprinde de marcaj și trage precis la colțul lung. Tribuna încearcă să aducă un plus de determinare în minutul 15. Un minut mai târziu, D. Moldovan respinge în corner o minge înșelătoare. Avem deja 3 jucători la încălzire. Bic are un șut bun în minutul 22, scorul rămâne 0-0. O altă ocazie a echipei noastre e semnată de Martac, în minutul 29. Avem posesia dar nu reușim să tragem la poartă, jocul echipei noastre se îmbunătățește. Ivancic trece și el pe lângă gol în minutele 40 și 43. Oaspeții trag de timp la fiecare repunere din 6 metri. Final de repriză, 0-1.

Suntem în atac în debutul părții secunde, încercând să restabilim egalitatea pe tabelă. Berisha lovește slab cu capul și ratează o mare ocazie de a înscrie, în minutul 55, când Neguț a trimis o centrare foarte bună. Cartonașele galbene se înmulțesc pentru Voluntari, care caută să rupă jocul tot mai des, să tragă de timp, în încercarea de a păstra avantajul minim. Publicul continuă să încurajeze. Mai sunt 30 de minute până la final. Yameogo este aplaudat pentru munca depusă, în momentul unei recuperări. Viorel Moldovan “fierbe” și parcă vrea să intre în teren ca jucător, simulând că execută o repunere în joc. Timpul trece în defavoarea noastră…Eroare de arbitraj, nu se acordă un henț la marginea careului de ’16. Nu reușim să concretizăm. Ne menținem în atac, cu 15 minute înainte de final. Diallo primește galben și oaspeții au o lovitură liberă periculoasă în minutul 78. Tribuna “îngheață” la o iluzie optică, mingea trecând milimetric pe lângă bară. Bic are o altă ocazie de a înscrie în minutul 82. GOOOOOLLL Chindia! Nou intratul Ioniță înscrie în minutul 83 și publicul “erupe”! Se scandează fără oprire: “Chindia! Chindia!”. Gol Voluntari…oaspeții înscriu prin Țîră în minutul 90+3, chiar dacă D. Moldovan a avut o intervenție foarte bună în primă fază. Este final de meci, 1-2. Chindia pierde punctele puse în joc. Momentan suntem pe locul 11. Echipa este aplaudată chiar dacă a fost învinsă.

Chindia: D. Moldovan / Martac, Benga, Diallo, Negrea (Neguț ’46) / Piftor (Ioniță ’65), Bic, Rață, Yameogo / Berisha (Dangubic ’61), Ivancic. Antrenor: Viorel Moldovan.

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro