Fiica preotului târgoviştean, care dorea o carieră de manelistă, a renunţat: „Este periculos să trăieşti printre manelişti”

Manelele „nu mai e” viaţa Simonei Rădulescu, fiica preotului Gheorghe Rădulescu din Târgovişte. Tânăra îşi dorea o carieră între manelişti, intrând sub aripa lui Dan Bursuc, care i-a realizat şi un videoclip alături de Copilul de Aur, un alt manelist celebru. Odată intrată sub aripa lui Bursuc, tânăra a început să apară în tabloide, ajungând să pozeze topless pentru a fi mereu în atenţia publicului căruia i se adresa. Impresarul a afirmat la vremea respectiva că tânăra Simona a primit binecuvântarea tatălui ei, preotul Rădulescu pentru a-şi urma visul printre manelişti.

Cu toate acestea Simona a renunţat, considerând acest gen de muzică un compromis: „Este periculos să trăieşti printre manelişti, multe persoane s-au compromis atunci când au decis să cânte acest gen de muzică. La petreceri de manele sunt tot felul de scandaluri şi de discuţii şi de şmecheri. Eu una nu aş putea niciodată să cânt printre ei. Ţi se pot întâmpla foarte multe acolo. Nici nu ma caracterizează manelele. Consider că sunt făcute pentru un alt tip de oameni. Trebuie să ai un caracter puternic ca să rezişti printre oameni care ascultă acest gen de muzica”, a declarat tânăra pentru Cancan.ro.


Pe de altă parte, impresarul declara că faţa nu are talent pentru manele: “Simona este fată bună, dar fără talent, nu avea nici o treabă cu acest gen muzical. Nu avea cum să ajungă un nume cunoscut în lumea manelelor, nu avea sens să ma complic, aşa că am încheiat colaborarea cu ea. Mai departe este treaba ei cum şi-a motivat despărţirea. Zicea că este periculos să trăieşti printre manelişti şi aşa mai departe, însă nici vorbă de aşa ceva”. 

Conform tabloidelor, Simona ar fi demarat o afacere care îi asigură un trai luxos.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca