Festivalul Toamnei la Bezdead vă așteaptă cu produse tradiționale specifice zonei!

Comuna Bezdead va fi în weekendul 14-15 octombrie gazda primei ediții a Festivalului Toamnei, eveniment ce iși propune să promoveze produsele tradiționale locale. Astfel, peste 25 de producători se vor reuni la un târg cu vânzare ce se va desfașura în ambele zile de eveniment între orele 10.00 și 20.00.

“Festivalul Toamnei este un eveniment menit să susțină producătorii locali, oferindu-le spațiul și condițiile pentru comercializarea produselor lor. În același timp, urmărim ca pe viitor, prin organizarea unor astfel de manifestări să includem în traseul vizitatorilor obiective turistice precum Malul de Răsuna sau Râpa Șoimului. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați! Veți descoperi la noi nu doar monumente impresionante ale naturii, dar și oameni primitori și gospodari, fideli păstratori ai obiceiurilor și tradițiilor muntenești transmise din generație în generație și împământenite în memoria comunității!”, declară Teodora Anghelescu, Primarul Comunei Bezdead.

Preparatele culinare din bucataria autohtonă nu vor lipsi din cadrul evenimentului, cei prezenți fiind invitați să se delecteze cu mâncare tradițională românească, zilnic, în intervalul orar 10.00-20.00. Mustul, vinul, pastrama sau bulzul cu brânză de burduf sunt doar câteva dintre deliciile pregătite.


Spectacolele de muzică și dans și concursurile pentru întreaga familie vin în completarea sărbătorii de la Bezdead. Programul artistic va fi susținut de artiști locali, elevi din Bezdead, dar și de către Ansamblul Chindia Târgoviște. Evenimentul se va încheia cu un foc de tabără.

 

 

Organizatori: Asociația GAL „Bucegi Leaota” în colaborare cu Primaria Comunei Bezdead


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca