Festival automobilistic la Ploiești – Klausenburg Retro Racing

Cea de-a noua editie a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competitie organizata de ACS Klausenburg Retro Racing in colaborare cu Primaria Municipiului Ploiesti se va desfasura in perioada 6-7 octombrie 2018 in orasul Ploiesti. Acest festival este impartit pe doua zile pline de activitati. Sambata spectatorii pot admira aceste « bijuterii pe 4 roti »pe Bulevardul Independentei intre orele 17:00-20:00. De la ora 18:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Independentei, ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai. Duminica intre orele 09:00-18:00 vor avea loc mansele cronometrate in incinta Parc Vest – Ploiesti.

« Fara sa par lipsit de modestie, consider ca la fiecare editie din cele opt organizate pana la momentul dinaintea startului KRR.9, am facut eforturi pentru a imbunatatii conditiile de concurs, impartirea pe clase aferente capacitatii cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragrerea unor parteneri de renume si nu in ultimul rand atragrerea unui numar cat mai mare de fani si spectatori. Iata ca eforturile noastre nu au fost in zadar si poposim si in orasul Ploiesti cu o noua etapa a festivalului Klausenburg Retro Racing » a spus Horatiu Anghel, presedintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.9 Ploiesti.

« Sunt extrem de bucuros ca de la etapa la etapa acest festival automobilistic creste prin numarul de concurenti aliniati la start, numarul spectatorilor, numarul celor care urmaresc etapele pe retelele social media (facebook, instagram si youtube) dar si numarul si anvergura partenerilor care sustin acest «deja binecunoscut » campionat Klausenburg Retro Racing. » a mai adaugat Horatiu Anghel.

« Concurentii vin din toate colturile tarii dar si din afara granitelor, asadar putem spune ca festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment international.Dupa cum spuneam adineaori, etapa de la Ploiesti  constituie cea de-a IV-a etapa a campionatului Klausenburg Retro Racing 2018, precedand etapa de la Arad, KRR.6 din luna Aprilie. Etapa de la Targu Secuiesc KRR.7 Iunie si etapa de la Dej KRR.8 din Septembrie. Atat orasul Ploiesti prin autoritatile locale cat si celalalte orase care gazduiesc etape KRR, ne surprind placut de la editie la editie prin interesul si suportul acordat. » a dezvaluit Horatiu Anghel.

ACS Klausenburg Retro Racing doreste sa transmita sincere multumiri tuturor celor care sprijina organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing , Primariei Ploiesti, Primariei Arad, Primarie Dej, Primariei targu Secuiesc si un in ultimul rand partenerilor Mba Eco Partner, Vos Logistics Romania, Nexxon, Metalubs, PMA Invest, ETC Studio, RAMEX, Denny Ungur Racing.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro