Fenomenal! Chindia devine lider după un joc dominat clar la Târgu Jiu.

 

Târgoviștenii s-au deplasat la Târgu Jiu, pentru meciul cu Pandurii, pe un stadion care seamănă mai mult a bază sportivă de cartier, cu tribune foarte mici și gazon artificial, care a pus de câteva ori probleme jucătorilor, riscând accidentări. Chindia pune stăpânire pe joc și atacă în mod constant, căutând deschiderea scorului. Cristi Cherchez ratează un penalty dictat pentru echipa noastră, cu o execuție la semiînălțime în dreapta lui Costache, care se duce direct pe minge și respinge. În minutul 41 Florea are o imensă șansă de a înscrie, dar același Costache are o intervenție incredibilă, respingând mingea printr-un plonjon perfect spre picioarele acestuia. Două minute mai târziu, Florea nu-l vede pe Mihaiu, care avea o poziție foarte bună pentru a șuta la poartă.

Pandurii încep mai încrezători a doua repriză, Chindia intrând imediat în joc, unul intens și deschis. Dublă schimbare la Chindia în minutul 54, intră Neguț și Neicuțescu și iese Cherchez șu Mihaiu. E minutul 58, plouă ușor încă de la pauză și tabela de județ arată în continuare 0-0. În minutul 61 Neguț iși face o preluare foarte bună și este atacat în momentul în care pornea o acțiune periculoasă. Liviu Mihai execută dar Costache respinge. Gazdele fac multe faulturi iar echipa noastră rămâne în atac. Gooooool Chindia! Florea se întoarce foarte bine și înscrie spectaculos de la 16 metri în minutul 65. Susținătorii Chindiei se fac auziți la Târgu Jiu, scandând “cine e pe primul loc?”. După o altă ocazie a lui Neicuțescu, Liviu Mihai înscrie două minute mai târziu și avem 2-0! 3 minute fantastice ale echipei noastre, cu 3 șuturi și două goluri! Tudoran atacă poarta noastră în minutul 74, dar Aioani este la post, reținând fără emoții. Ultima schimbare la Chindia, iese Rață și intră Dumitrașcu, în minutul 75. Publicul gorjean acuză prin termeni duri arbitrajul, deși nu au motive. Gorjenii au câteva tentative de atac, fără a pune probleme porții lui Aioani. În minutul 88, Leca putea înscrie cu capul la centrarea din corner a lui Panait, dar același Costache reține, fiind practic cel mai bun jucător al gazdelor. E minutul 90 și Chindia se apără sus, multe fragmentări ale băieților lui Adi Bogoi, care vor să avanseze în atac dar nu au resurse. În ultimul minut de joc, Liviu Mihai putea face 3-0, dar șutul plasat a fost reținut.

Este final de meci! Chindia ia cele 3 puncte, foarte importante, și devine lider, cu 79 de puncte, cel puțin până la meciul celor de la Clinceni! Fenonenal! Ce sfârșit de campionat avem! Bravo băieți! Hai Chindia, hai Târgoviște!!!


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro