Familia Marin adună medalii de aur și la sfârșit de an!

Fundația pentru Tineret a Municipiului București (FTMB) a organizat „Festivalul FTMB de Sporturi și Arte Marțiale” desfășurat în perioada 09.12.2017 – 10.12.2017 la Sala Polivalentă din București. La acest eveniment sportiv au fost implicați tineri din toate categoriile de vârstă, ce au concurat la următoarele stiluri de arte marțiale și sporturi de contact: Judo, Freestyle Kickboxing, la categoriile Freestyle Semi, Freestyle Kick, Kata, Karate Kyokushin, Wushu Kung Fu, probele Qinda și Taolu traditional, Sambo, Pangration (Pankration) Athlima.


Târgoviștenii David Marin și Marin Gabriel, elevii profesorului Marius Mihai Marin, au participat și au obținut medaliile de aur, ambii clasându-se pe primul loc al podiumului! De asemenea, în cadrul evenimentului a avut loc o demonstrație de Judo adaptat dedicată tinerilor practicanți judoka cu nevoi speciale (Sindromul Down).

Felicitări familiei Marin pentru toate performanțele obținute în 2017, le mulțumim că duc numele orașului nostru mai departe, cu capul sus!

Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca