Eveniment culinar inedit! Rodiv Găești a organizat „Nuntă de probă”

Eveniment inedit organizat de Restauratul Rodiv din Găești! Toți cei care au anul acesta programate evenimente în locațiile Rodiv au fost invitați la o „Nuntă de probă”, unde au putut gusta din noile preparate din oferta restaurantului. Aceștia pot astfel să opteze pentru preparatele care li se par cele mai potrivite cu evenimentul lor.

Rodiv și-a specializat bucătarii la celebra Academie Flavian Dobre, în noul concept gourmet – Bufet Suedez Fusion Gustări Reci. Conceptul pune mult accent pe echilibrarea gusturilor, amenajarea preparatelor, dar și pe nota artistică.


Astfel, oferta Rodiv s-a îmbogățit cu mousse-uri din diferite brânzeturi, cheese-pops, preparate pe baza de Foie gras, preparate din fructe de mare și pește sau macarons sărat. Restaurantul Rodiv Găești se adresează atât celor care decid să organizeze aici evenimentele importante din viața familiilor lor, dar și  companiilor care doresc să organizeze mese festive cu adevărat deosebite, atât la restaurant, cât și la sediul lor.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic