Energie pentru toată vara! Vezi ce vitamine recomandă specialiștii Hyperici Târgoviște pentru un un tonus de invidiat:

Odată cu sfârșitul  primăverii, cu toții resimțim o stare de astenie fizica și psihică generalizată, deoarece organismul este epuizat, lipsit de vitalitate și forță, din cauza reducerii necesarului de vitamine și minerale.

În acest context, specialiștii Hyperici Târgoviște recomandă vitamine pentru fortificarea organismului. Managerul Hyperici Târgoviște, Doina Boboacă, recomandă vitaminele Hepasuport, Sun MagB6 și Sun-Vita, complex de multivitamine și minerale.

Sun MagB6 conține magneziu și vitamina B6, reduce oboseala și contribuie la funcționarea normale a sistemului nervos și a sistemului muscular. De asemenea, asigură funcționarea normală a sistemului imunitar și reglarea activității hormonale.

Hepasuport (produs exclusiv natural) stimulează și protejează ficatul, elimină toxinele, ajutând la regenerarea hepatică, contribuie la funcționarea normală a digestiei și tranzitului intestinal și stimulează secreția și eliminarea bilei.


Produsul contribuie și la îmbunătățirea poftei de mâncare.Sun-Vita, complex de multivitamine și minerale, menține sănătatea pielii, datorită vitaminei A, vederea normală, funcționarea normală a sistemului imunitar, a sistemului nervos și conține vitaminele B1, B2, B6, B12 și vitamina C.

 

 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca