Echipele din Târgoviște sunt gata de fotbal! Chindia, Petrolul și Cetatea în acțiune

Distribuie:

Un nou sezon competițional angrenează echipele târgoviștene de seniori în “lupte” care vor fi susținute pentru îndeplinirea obiectivelor. Chindia Târgoviște evoluează azi contra unei echipe de tradiție din fotbalul românesc, U Cluj urmând a fi prezentă pe Eugen Popescu, în meciul din etapa a 2-a din turul Ligii a 2-a, care va începe de la orele 18:00. Debutul echipei a fost foarte bun, după ce Chindia s-a impus la limită la Timișoara, în meciul cu ASU Poli. Echipa lui Viorel Moldovan, fostul internațional, are obiectivul de a promova în Liga 1, după ce anul trecut l-a ratat la limită.

Petrolul Târgoviște va evolua într-un nou sezon al Ligii 4-a, care va începe sâmbătă, cu un meci care se va juca în deplasare, de la orele 11:00, la Luceafărul Dragomirești. Obiectul, nedeclarat, va fi menținerea în Liga 4.

Cetatea Târgoviște 1396, recent promovată în Liga 5, va debuta duminică 19 august, pe stadionul din Șotânga, locul cate a devenit casa târgoviștenilor după ce aceștia au renunțat a mai evolua Petrolul. Meciul va începe la orele 11:00, contra echipei Voința Bezdead. Echipa este gata de joc după un stagiu de pregătire în care au susținut și 5 amicale, din care 3 au fost remize, o înfrângere cu FC Pucioasa (liga 3) și o victorie cu Unirea Răcari. Câțiva jucători au întărit lotul echipei iar obiectivul va fi clasarea în primele locuri ale clasamentului.

Le urăm mult succes! Să ne bucurăm de fotbal!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro