Echipele din Târgoviște sunt gata de fotbal! Chindia, Petrolul și Cetatea în acțiune

Un nou sezon competițional angrenează echipele târgoviștene de seniori în “lupte” care vor fi susținute pentru îndeplinirea obiectivelor. Chindia Târgoviște evoluează azi contra unei echipe de tradiție din fotbalul românesc, U Cluj urmând a fi prezentă pe Eugen Popescu, în meciul din etapa a 2-a din turul Ligii a 2-a, care va începe de la orele 18:00. Debutul echipei a fost foarte bun, după ce Chindia s-a impus la limită la Timișoara, în meciul cu ASU Poli. Echipa lui Viorel Moldovan, fostul internațional, are obiectivul de a promova în Liga 1, după ce anul trecut l-a ratat la limită.

Petrolul Târgoviște va evolua într-un nou sezon al Ligii 4-a, care va începe sâmbătă, cu un meci care se va juca în deplasare, de la orele 11:00, la Luceafărul Dragomirești. Obiectul, nedeclarat, va fi menținerea în Liga 4.

Cetatea Târgoviște 1396, recent promovată în Liga 5, va debuta duminică 19 august, pe stadionul din Șotânga, locul cate a devenit casa târgoviștenilor după ce aceștia au renunțat a mai evolua Petrolul. Meciul va începe la orele 11:00, contra echipei Voința Bezdead. Echipa este gata de joc după un stagiu de pregătire în care au susținut și 5 amicale, din care 3 au fost remize, o înfrângere cu FC Pucioasa (liga 3) și o victorie cu Unirea Răcari. Câțiva jucători au întărit lotul echipei iar obiectivul va fi clasarea în primele locuri ale clasamentului.

Le urăm mult succes! Să ne bucurăm de fotbal!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro