Echipa lui Cătălin Tănase a urcat pe locul 2 în LNBF! CSM Târgoviște, victorioasă la Alexandria

 

CSM Târgoviște continuă să obțină succese importante în partea secundă a Ligii Naționale de baschet feminin.

După ce sâmbătă a obținut o victorie spectaculoasă cu U. Cluj, miercuri după-amiază, a dat de pământ cu CSBT Alexandria, la capătul unui nou meci electrizant. Pe teren străin, echipa lui Cătălin Tănase a trecut de teleormănence cu 66-53, chiar dacă în primul sfert gazdele și-a au arătat superioritatea (23-13). Recitalul dâmbovițean a apărut după scurgerea primelor zece minute de joc, când Larisa Toma et comp. au început încet și sigur să bage în corzi trupa lui Mădălin Piperea.

Târgoviștencele au restabilit egalitatea până la pauza mare (35-35), iar în actul secund și-au asigurat victoria, după ce au condus de fiecare dată în ultimele două sferturi cu 18-9 și 13-9. În meciul restanță cu CSBT, Elena Dincă a tras formația dâmbovițeană după ea, totalizând 17 puncte, la fel cum a făcut-o  și Megan Mullings, componentă a Alexandriei.

Cum americancele nu au arătat cea mai bună formă în acest joc, a doua marcartoare a Târgoviștei cu CSBT, a fost Larisa Toma, cu 16 puncte. La capătul succesului cu Alexandria, CSM a bifat a 13-a victorie în LNBF și a urcat pe locul 2 în clasament, în spatele liderului Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 30 de puncte acumulate. Sâmbătă, CSM are parte de un nou meci infernal, tot în deplasare, în compania Olimpiei CSU Brașov, ocupanta locului 3.

 

CSBT Alexandria – CSM Târgoviște  53-66 (23-13, 12-22, 9-18, 9-13)

CSBT: S. Arnold (12), S. Rule (12), M. Mullings (17), A. Podar (2), C. Bartee (4), G. Voicu (4), M. Mihai, I. Grbic (2). Antrenor: Mădălin Piperea.

CSM: D. Cosby (1), P. Green (11), L. Toma (16), M. Coker (12), P. Poole (6), A. Vârjoghe, M. Fodor (3), E. Dincă (17). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro