Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Dreptate pentru Chindia! Am sânge vișiniu, dar Rapid nu merita puncte…Gânduri de duminică…

 

Chindia e în continuare o echipă care are un cuvânt de spus! O echipă care e tratată cu seriozitate de orice alt adversar, indiferent de nivelul său! Deși nu are un lot valoros, acesta e disciplinat tactic, prin meritul deosebit al unui antrenor pe care-l apreciez mult!

Emil Săndoi este un profesionist și un caracter, fiind astfel un factor determinant pentru parcursul și unitatea echipei de lângă Curtea Domnească! Analizând, constat că echipa târgovișteană ar fi meritat un loc mai bun în clasament, decât prezentul 10 (18 pct), pierzând puncte nemeritat, poate și prin ghinion dar mai ales prin dezavantajul creat de deciziile arbitrilor, care par mai degrabă rău intenționați decât novici!

Fotbalul era despre onoare, despre luptă sportivă, în care cel mai bun câștigă! Numai că lupta trebuie să fie dreaptă! Fiecare echipă muncește și vrea să ajungă cât mai sus în clasament…E normal…Așa e competiția! Nimeni însă nu are dreptul să-și bată joc de munca unei echipe! Oare cât va mai dura până totul va fi normal? Oare când va prima dreptatea?

Nu scriu ca târgoviștean, ci ca unul care vrea să vadă dreptate! Cei care mă cunosc știu că sunt un rapidist pătimaș încă de la o vârstă fragedă! Fac parte din galeria acestei echipe, mergând la sute de meciuri, fie acasă sau deplasare! Iubesc Rapidul ca pe mama și tatăl meu, dar Chindia merita victoria, fie și în 9 oameni! Chiar dacă a fost 2-2, printr-un gol din offside, Chindia a câștigat la capitolul atitudine! Chindia s-a dăruit, cum o face aproape mereu! Sper din tot sufletul ca fotbalul românesc să fie mai drept, deși într-o țară coruptă e foarte greu…

Pentru a evita unele discuții, pe care tot le-am avut…Am făcut parte din galeria Chindiei în perioada Micului Ajax. La vârsta de 13 ani am ajuns pentru prima oară pe Giulești, la propunerea lui „Frimitură”, un prieten cu care veneam pe Eugen Popescu, alături de „Frizeru”. Giuleștiul e atât de special, încât te poate face copilul său încă de la primul meci! Sunt aproape 24 de ani de când merg acolo, încercând să punctez atașamentul…

La Târgoviște au fost mulți ani de anonimat…Echipa s-a zbătut prin ligile inferioare sau chiar a dispărut pentru o perioadă…Suporterii la fel…au început să apară ușor când echipa a revenit în eșalonul secund, dar generațiile vechi au rămas acolo…în perioada Micului Ajax…chiar dacă au și acum impulsul de a reînvia acea veche Commando Dracula! Eu nu mă mai pot întoarce aici, am plecat acum 24 de ani. Nu pot face parte din două galerii! Chindia este echipa orașului meu, va fi mereu în sufletul meu, îi susțin în meciuri. Rapid însă e vibrația sufletului meu, care m-a ridicat și m-a coborât neîncetat!

Înainte de meci, am scris aici, în Gazeta Dâmboviței, ca „cel mai bun să câștige”.

Succes, Chindia! Sper să nu mai fii nedreptățită!

BMG înseamnă Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected].ro
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media