Dr. Andrei Tomescu, primul cadru medical al Spitalului Județean Târgoviște care s-a vaccinat cu doza 3

Directorul medical al Spitalului de Urgență Târgoviște, medicul Andrei Tomescu, s-a vaccinat, astăzi, în unitatea medicală cu doza a treia de vaccin împotriva coronavirusului. Tomescu este primul cadrul medical  care s-a vaccinat cu doza 3 în spitalul din Târgoviște, astăzi fiind prima zi în care s-a putut administra această doză.

Un alt doctor foarte cunoscut, pediatrul Felix Georgescu, a anunțat că s-a vaccinat cu cea de-a treia doză la Spitalul Municipal Moreni, în această dimineață.

Doza a treia se poate administra persoanelor care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe baza de ARN mesager. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna). Având în vedere că în România imunizarea cu Johnson&Johnson a început la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesară, la acest moment, administrarea dozei de rapel.

Persoanele se pot prezenta direct  în centrele de vaccinare sau se pot programa prin intermediul platformei naționale de programare la vaccinare.

La nivelul județului sunt active următoarele centre, unde se poate administra doza a treia.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro