Doi furnizori de componente pentru Arctic vor să construiască fabrici la Găești

foto: romania-insider

Doi furnizori de componente pentru Arctic ar putea construi, în perioada imediat următoare, unități  de producție în orașul Găești.


„Cei de la Arctic vor să mai cumpere un teren pentru dezvoltarea producţiei lagriguta noi în oraş. Eu le-am propus un teren de 10.000 mp pe care ei l-au văzut şi pe care îl vor pentru a aduce local doi furnizori de componente. Dacă atragem doi-trei investitori înseamnă câteva sute de noi locuri de muncă.“ a declarat, Gheorghe Grigore, primarul orașului pentru Ziarul Financiar. Achiziția terenului nu a trecut la votul din consiliul local, dar edilul spune că va reveni în for cu hotărârea de consiliu.

Arctic încearcă să-și apropie furnizorii pentru a ușura procesul de producție al societății. Arctic se dezolvtă în Dâmbovița și prin construcția unei fabrici de mașini de spălat ce va fi construită în comuna dâmbovițeană Ulmi.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca