Dispensarul TBC din Târgoviște va fi reabilitat. Nu se știe, încă, cine va plăti lucrările

 

Dispensarul TBC din Târgoviște se află în reabilitare în această perioadă, obiectivul fiind unul dintre cele patru pe care CJD le are licitate și adjudecate și singurul la care se lucrează în prezent, deși, se pare, că ministerul nu a alocat încă bani pentru lucrări.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, aflat ieri într-o vizită de lucru, alături de directorul spitalului, Radu Petrescu, spune că a făcut demersuri către Ministerul Sănătății, pentru a i se comunica cât finanțează din aceste lucrări, dar nu a primit încă vreun răspuns.

Valoarea lucrărilor la spitalul TBC de pe Dealu Mare este 1,6 milioane, iar proiectul presupune refacerea clădirii, a fluxurilor și a acoperișului.

Până acum, președintele CJD spune că realizat 35% din proiect și a fost depusă la plată o factură de 3 miliarde de lei, care va trebui acoperită din banii spitalului.

În acest moment, serviciile din dispensarul aflat în reabilitare au fost preluate de secția contagioase, din curtea spitalului TBC, spitalul de urgență și spitalul din Titu.

Celelalte obiective la care se va lucra vor fi stație de oxigen, cu o valoare de un milion de euro, secția de medicină nucleară ce va fi realizată în curtea spitalului județean, și va costa 2 milioane 200 mii lei, și refacerea turnului principal de la Spitalul TBC Moroieni, în valoare de 5 milioane de euro.

SAM_0103_800x600SAM_0104_800x600SAM_0107_800x600SAM_0113_800x600  SAM_0115_800x600 SAM_0108_800x600

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro