Directorul medical Andrei Tomescu, primul vaccin-rapel la Spitalul Județean Târgoviște

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, medicul ginecolog Andrei Tomescu, este primul dâmbovițean care a  fost vaccinat cu cea de-a doua doză de vaccin antiCovid-19. Rapelul a fost efectuat în această dimineață în centrul de vaccinare organizat în cadrul unității medicale. “Îndemn pe toți colegii, pacienții în vârstă și cei cu comorbidități să se vaccineze” a transmis cunoscutul medic târgoviștean.

Autoritățile au dat asigurări că toți dâmbovițenii care au primit prima doză vor fi vaccinați și cu doza de rapel.

Conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în perioada 22-24 ianuarie 2021 este de 1860, repartizate pe cele 5 centre de vaccinare din unitățile spitalicești, astfel: Târgoviște: 936 persoane, Găești: 282 persoane, Pucioasa: 186 persoane,  Titu: 216 persoane și Moreni: 240 persoane. Numărul persoanelor vaccinate în total de la debutul campaniei de vaccinare este de 9139.

Pentru înscrierea tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I și a II-a este necesară programarea pe platforma online creată în acest sens (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro).

De asemenea, vă reamintim numărul unic, pus la dispoziție cetățenilor la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în colaborare cu personal din cadrul MApN:  021/ 414 44 45, care poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro