Din cauza restricțiilor, sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon se va face la Mănăstirea Stelea

Distribuie:

Marți, 11 august 2020, cu respectarea strictă a normelor sanitare în vigoare, va avea loc, la Târgovişte, sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti, ocazie cu care va fi săvârșită Utrenia și Sfânta Liturghie, începând cu ora 7.00, pe un podium special amenajat în incinta Mânăstirii Stelea, unde au fost aduse moaştele Sfântului Ierarh.


Pentru a încuraja performanța educațională, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon va premia, în ziua de 11 august, 22 de elevi, care au obţinut media generală 10 la Evaluarea națională și la Bacalaureat, anul acesta.

   Invităm credincioşii să participe la acest eveniment spiritual și cultural central al Eparhiei noastre, în zilele de luni, 10 august, ora 18,00, la Catedrala Mitropolitană, şi marți, 11 august, începând cu ora 7.00, în incinta Mânăstirii Stelea din Târgoviște. Menționăm faptul că toți credincioșii care vor veni la slujbă vor primi gratuit măști de protecție și vor avea la dispoziție dezinfectanți, a transmis Arhiepiscopia Târgoviștei.

sursa foto: Facebook Ionuț Ghibanu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro