DIASPORA – Primarul Padovei face CHETĂ pentru expedierea românilor

Primarul Massimo Bitonci a creat “Fondul BITONCI”, un cont bancar în care italienii pun bani pentru repatrierea românilor.  Fondul este folosit pentru plata biletelor de transport necesare emigranților dispuşi să părăsească imobilele publice sau private ocupate în mod abuziv. Proiectul a devenit realitate la sfârșitul anului trecut, iar de atunci, primarul leghist se laudă pe pagina de facebook cu fiecare repatriere.

În ultima săptămână, Bitonci a plătit biletul de autocar pentru B.N., un român de 42 de ani, originar din Sebeș, jud. Alba, care venise în Italia în urmă cu câteva luni. Românul a povestit pentru Gazeta Românească că și-a pierdut locul de muncă iar pentru a se putea întreține a început să cerșească în zona bisericii Basilica del Santo. Apoi, împreună cu alți români, printre care și cei doi repatriați în ultima zi a anului trecut, a ocupat abuziv încăperi ale stabilimentului Foro Boario din Corso Australia.


”Sunt numeroși străini comunitari care se adresează oficiului de servicii sociale din primărie pentru a cere repatrierea. Toate cererile sunt examinate stabilindu-se gradul de risc. În cazul acesta, persoana care a fost repatriată trăia în condiții inumane. În România se va simti, cu siguranță, mai bine.” a declarat Bitonci.

CITEȘTE alte ȘTIRI din DIASPORA pe: www.stiridiaspora.com

      Gazeta Dâmboviței.ro a stabilit un parteneriat media cu stiridiaspora.com, portal de informații al românilor din afara țării. stiridiaspora.com stabilește o legătură activă între români, oriunde s-ar afla aceștia, oferind informații despre evenimente, informații sociale și politice, dar și despre locurile de muncă vacante.  Portalul beneficiază de sprijinul a ziariști corespondenți din Italia, Spania, Anglia, Germania, Grecia, Ungaria, Canada, Noua Zeelandă și SUA. Pentru corecta informare a cititorilor interesați de diaspora românească, Gazeta Dâmboviței va prelua zilnic informații de interes public postate pe stiridiaspora.com


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca