Destinaţia perfectă pentru vacanţa de Paşte – Chania,”capitala culturala” a Cretei

Insula Creta este o destinaţie unde Sărbătorile de Paşte se pot transforma într-o vacanţă relaxantă alături de familie. Clima în lunile de primăvara este foarte plăcută, cu temperaturi de 25 grade Celsius, perfectă pentru plimbări sau plaja. Insula Creta este cea mai mare insula grecească, a cincea din Marea Mediterană. Aici turiştii pot explora plajele cu nisip fin şi se pot relaxa în staţiunile turistice de la malul marii, degustând preparate culinare locale.
Fie ca aţi venit în Creta pentru mare şi soare, cultură şi tradiţie, aici există ceva pentru fiecare!

Chania a fost construită pe ruinele orasului antic Kydonya. Astazi, Chania este “capitala culturală” a insulei Creta, precum şi un important centru comercial şi administrativ.  Chania acoperă partea de vest a insulei şi este înconjurată de Marea Cretei la Nord şi de Marea Mediterana la vest şi sud.


fiori travelÎn perioada Paştelui, 29.04.2016 – 04.05.2016, Agenţia Fiori Travel va pune la dispoziţie
 pachete de 5 nopţi în Creta – Chania, Hoteluri de 3*, 4* si 5* situate la plajă, charter avion cu compania Tarom inclus!

Tarifele încep de la 449 euro/persoană/sejur, acestea incluzând toate taxele!

Chania (5)

Chania (2) - Copy

Ce se poate vizita în Chania?

Una dintre cele mai faimoase atracţii turistice naturale ale insulei Creta este Parcul Naţional Samaria ce cuprinde şi defileul Samariei. O excursie lejeră, perfectă pentru a va ajuta să admiraţi priveliştile insulei Creta, este excursia cu barca. Pentru mâncăruri delicioase şi băuturi tradiţionale puteţi încerca “Seara tradiţionala cretană” unde toata lumea dansează pe muzica grecească.

800px-Samaria_Gorge_15 1280px-Samaria_Gorge_03

Chania (4)
Pentru familiile cu copii, şi nu numai, o excursie la “Parcul de distracţie acvatic Limnoupolis” poate fi o adevarată aventură.

44

Chania (3) - Copy

 

De ce să alegi o agenţie de turism?

Cu atâtea oferte tentante din zilele noastre este din ce în ce mai dificil să îţi alegi vacanţa perfectă. Agenţiile on-line reprezintă o alternativă facilă, la îndemâna oricui. Nefiind nevoie să te deplasezi la vreun birou, practic este o economie de timp pentru foarte mulţi dintre noi. Însă, avem siguranţa vacanţei? Dacă se anulează zborul, ce se întâmplă cu biletul deja achizitionat? Dacă nu există disponibilitate de camera la recepţia hotelului ales şi achitat deja cu cine luăm legătura? Ajugându-se aici, deja, concediul este compromis.

Pregătirea vacanţei mult dorite reprezintă 90% din succesul oricărui concediu. A deţine informaţii actualizate despre destinaţii, spaţiu de cazare, condiţii meteo, chiar situaţii politice, de sănătate sau terorism, garantează o vacanţă reuşită.

“Agenţia noastră şi-a propus să satisfacă dorinţele în materie de a călători pentru cei mai pretenţioşi turişti. Agenţia FIORI TRAVEL nu caută clienţi, ci parteneri în această experienţă turistică. De ce spunem asta? Atunci cînd agenţia noastră recomandă o destinaţie, o unitate de cazare într-o anume perioadă, turistul este direct interesat în a avea cel mai bun concediu, ales dintr-o ofertă de opţiuni, cu o anumită economie, şi nu mă refer la bani. Noi oferim valoare şi siguranţă, nu oferim cele mai mici preţuri. Din experienţă, turistul care a ales să faca economie de bani, nu va spune acest lucru, va spune că nu a fost un concediu reuşit, şi cu siguranţă, nu se va mai întoarce în agenţie. Rolul agenţiei este să consilieze, să ajungă să înţeleagă exact ce doreşte turistul şi cât poate să plătească pentru aceasta. Atunci când turistul cunoaşte produsul înainte de achiziţionare şi îl acceptă, se poate spune că există un parteneriat corect. Ca să recomanzi destinaţii, trebuie să le cunoşti tu, personal, căci, în timp relaţia creată între noi şi turişti îţi pierde din încredere. Toată activitatea agenţiei are la bază satisfacerea turiştilor care ne aleg şi continuarea colaborării cu aceştia.” a declarat Flori Chiriac, director Agenţia Fiori Travel.  

Pentru mai multe oferte în perioada sărbătorilor pascale accesaţifioritravel.ro

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro