Derby-ul Superligii Bergengier la Minifotbal!

Derby-ul Superligii Bergengier la Minifotbal! Duminică, 8 octombrie, s-a desfășurat prima etapă a Superligii Bergenbier la Minifotbal. Derby-ul acestei etape a fost reprezentat de meciul dintre noua echipă Young Boys Târgoviște și Divertis, campioana ediției trecute de campionat. De ce titulatura de derby având în vedere că e inclusă o echipă nouă? Veți avea răspunsul în articol, observând componența lotului conturat de managerul Daniel Bălașa.

Divertis – Young Boys 0-5 (0-0)

Deși diferența scorului e evidentă, Divertis e o echipă mult mai bună, omogenă, cu jucători cu experiență, Young Boys gestionând însă mai bine jocul, concretizând după pauză și pe tabelă și la moral. Meciul a umplut la refuz balonul amplasat în baza sportivă de pe Centura orașului, susținători ai ambelor echipe fiind prezenți să-și susțină favoriții. O mare parte a echipei Cetatea Târgoviște 1396 a venit să-i susțină pe prietenii de la Young Boys.

Am venit să susținem pe prietenii de la Young Boys, fiind în primă fază încurajați de aceștia înaintea meciului pe care l-am avut, la rândul nostru, cu Voința Gemenea, înaintea meciului lor. Un meci frumos, o bună calitate, două echipe puternice. Felicit și pe cei de la Divertis, sunt acolo jucători cu care sunt prieten și îi apreciez, Decebal, Drăgan, Roșciugă.” (Bogdan Marius, Cetatea Târgoviște 1396).


Young Boys: Dragoș Pătru, Marinică Ionică, Chivulescu Constantin, Radu Ungureanu, Bălașa Daniel(C), Bogdan Dinu, Marius Penescu, Rusu George, Bogdan Enescu, Grecu Valentin, Nedelea Adrian, Brătescu Florin. Indisponibili au fost: Radu Șeran, Pahonțu Sorin, Neacșu Alex, Șerban Cătălin, Niță, Călin, Țiry! Antrenor: Irinel Voicu. Director tehnic: Septimiu Burtescu. Au marcat: Marinică Ionică (două goluri), Dragoș Pătru, Penescu, Nedelea.

În cadrul etapei au mai evoluat:

TIV All Stars – Micro 2 6-3

Red Devils – Hooligans 3-7

Divertis – Young Boys 0-5

FC Brănești – United 9-3

Să fie (mini)fotbal!Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca