De Paști, fii tu iepurașul! Faci shopping la Ploiești Shopping City și pleci în Barcelona cu prietenii

Distribuie:

Ploiești Shopping City lansează, în complicitate cu cel mai generos Iepuraș de Paști, competiția care îmbină perfect shopping-ul și călătoritul! În perioada 27 martie – 15 aprilie, toți clienții centrului comercial se pot înscrie în tombola specială cu ocazia sărbătorilor pascale, care va premia un câștigător și gașca sa de prieteni cu un sejur în Barcelona.

Shopping-ul se face împreună cu prietenii la Ploiești Shopping City. Și, pentru că cea mai mare distracție este tot alături de ei, cel mai important centru comercial din regiune organizează campania „De Paști, fii tu iepurașul prietenilor tăi, dăruiește-le minunății”. Toți clienții Ploiești Shopping City, cu vârsta peste 18 ani, care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei (se poate cumula valoarea de pe maximum 2 bonuri fiscale) au șansa sa petreacă alături de alți trei prieteni un sejur magic în Barcelona, Spania. Pentru a se înscrie în cursa pentru marele premiu, participanții o pot face cu ajutorul echipei de promoteri disponibilă în mall sau depunând talonul în urna plasată la biroul de informații. Câștigătorul norocos va fi extras pe 19 aprilie, prin tragere la sorți.

Premiul constă într-un sejur pentru patru persoane. Transportul cu avionul dus-întors și cazarea cu mic dejun la un hotel de 4* sunt incluse, așa că fericitului câștigător nu îi rămâne decât să își pregătească ruta pentru cea mai frumoasă aventură alături de prieteni.

Pentru mai multe detalii despre campanie accesați: https://ploiestishoppingcity.ro/evenimente/fii-tu-iepurasul-prietenilor-tai-castiga-o-excursie-la-barcelona-pentru-tine-si-prietenii-tai/

 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro