De la cititori: 40 medalii pentru sportivii dâmboviţeni la Cupa României Karate Preuniversitar

Sâmbătă, 2 aprilie, a avut loc în Buftea Cupa României Karate Preuniversitar organizata de Ministerul învățământului manifestare ce a reunit peste 300 de elevi de la Cluburi si Palate ale Copiilor din tara. La competitie au participat cu succes si elevii de la Palatul Copiilor Targoviste si Clubul Copiilor Pucioasa obținand numeroase medalii.

Sportivii de la Palatul Copiilor Targoviste antrenati de Kyoshi Alex Dumitru 7 Dan okinawan Shorin Ryu au obtinut un numar record de 29 medalii la toate categoriile de vârstă la probele de kata si kumite individual din care 12 medalii locul 1: 9 medalii locul 2 si 8 medalii locul 3.
Karateka de la Clubul Copiilor Pucioasa, pregatiti de sensei Udroiu Robert au avut o evolutie reusita castigand la aceasta competitie 11 medalii la probele Kata si Kumite individual.
Cupa României Karate Preuniversitar Buftea 2016, a fost realizata în parteneriat cu Federația Română de Karate (wkc).

Cupa României Karate Preuniversitar (1) Cupa României Karate Preuniversitar (2) Cupa României Karate Preuniversitar (3) Cupa României Karate Preuniversitar (4) Cupa României Karate Preuniversitar (5) Cupa României Karate Preuniversitar (6) Cupa României Karate Preuniversitar (7) Cupa României Karate Preuniversitar (9) Cupa României Karate Preuniversitar (10)

O TRAISTĂ DE MEDALII PENTRU KARATEKA DE LA TARGOVISTE

Karateka de la Palatul Copiilor Targoviste s-au intors cu o zestre impresionanta de medalii de la campionatele nationale, desfasurate la Buftea. Pustii pregatiti de Alexandru Dumitru au castigat 29 de medalii. Cei mai buni se pregatesc acum pentru Mondialele din Irlanda, de la Dublin, care vor avea loc in luna iunie. DETALII—> http://www.mditv.ro/o-traista-de-medalii-pentru-karateka-de-la-targoviste/

Posted by MDI TV on 5 Aprilie 2016


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro