De ce să mergi în Mauritius?

Situat în inima Oceanului Indian, Mauritius te va fermeca cu aromele sale tropicale și stilul de viață dulce creol. Din sudul sălbatic în nordul plin de viață, trecând pe lângă plajele superbe de nisip alb și laguna turcoaz, descoperi o insulă primitoare, surprinzătoare și generoasă. 

Insula oferă o multitudine de activități pentru a descoperi natura sa extraordinară, fie pe uscat sau sub apă. Fie că ești în căutare de liniște, autenticitate sau aventură, Mauritius te va face să trăiești momente excepționale, fără a menționa că insula se combină minunat cu vecinii săi, Rodrigues și Reunion. 

Descoperă în 10 puncte, de ce este atât de iubită destinația Mauritius și nu rata ofertele de pe Travel Matters.

Ospitalitate

Caldă din fire, populația mauritiană inspiră soarele și bucuria de a trăi. Un element revelator al acestei observații rezidă, fără îndoială, în securitatea insulei. Puțini dintre turiști au întâmpinat probleme în timpul călătoriei lor în Mauritius. 

Conversații lungi și pasionale și momente de partajare între călători și localnici sunt lege aici. Calitatea primirii și standardul serviciilor hoteliere atestă, de asemenea, ospitalitatea legendară a mauritienilor.

Cultură mixtă extrem de bogată

Unicitatea culturii mauritiene este unul dintre cele mai bune motive pentru a călători în Mauritius. Această adevărată răscruce culturală este influențată de culturile indiene, chineze, africane și europene. 

Un amestec inteligent care se datorează faptului că insula este presărată cu biserici, temple hinduse și locuri de pelerinaj, în special în Grand Bassin. Amestecul etnic al Mauritiusului îl face un loc în care obiceiurile și tradițiile budiștilor, hindușilor, creștinilor și musulmanilor coexistă în perfectă armonie. 

Pentru a înțelege mai bine această uimitoare intersecție culturală, întâlnește mauritienii și renumitul meșteșug al acestora pe piețele Goodlands, Curepipe și Floreal.

Plaje de vis și o lagună turcoaz

Majoritatea turiștilor care se întorc din Mauritius sunt uimiți de frumusețea plajelor. Potrivite pentru înot, relaxare și sporturi nautice, plajele din Mauritius se întind pe aproape 330 de kilometri de coastă, unde apele de culoare smarald reproduc un fundal perfect pentru cărți poștale. Temperatura apei fluctuează între 23°C și 27°C, laguna este un adevărat apel pentru înot și atmosfera de vacanță este întotdeauna acolo. 

Un recif de corali și fundul mării excepțional

Scufundările în Mauritius sunt obligatorii și cel mai bun motiv pentru a merge în Mauritius pentru mulți călători. Multitudinea de locuri de scufundări le permite călătorilor să descopere acest sport național atât singur, cât și cu familia. Toate îți permit să observi de aproape o grădină de corali colorați, pești tropicali și broaște țestoase. În unele locuri, este chiar posibil să înoți cu delfinii!

Posibilitatea de a descoperi insulele mascarene

Mauritius este situat în inima Mascarenelor, un arhipelag care grupează, de asemenea, Insula Reunion și Insula Rodrigues. Călătoria în Mauritius poate fi o oportunitate excelentă de a-ți diversifica vacanța.

O destinație de paradis pentru nunți și luna de miere

Nimic nu poate fi mai romantic decât un sejur la tropice pentru a-ți sărbători nunta sau pentru a merge într-o lună de miere. Mauritius este, de asemenea, plin de infrastructură special creată pentru a găzdui îndrăgostiții. Multe unități se oferă să organizeze o nuntă oficială pentru tine într-un cadru exotic și au apartamente destinate sejururilor romantice în Mauritius. Ceva care să satisfacă toți iubitorii în căutarea exotismului!

O gamă largă de activități

Pe uscat sau pe mare, Mauritius este un paradis pentru activități. Mergi la drumeții în sudul sălbatic departe de turismul de masă, descoperi o natură în plină desfășurare timpul experiențelor sportive senzaționale, golf pe un teren lângă mare. Nu trebuie ratat în niciun caz golful, sportul național al Mauritius. 

Un tratament pentru papilele gustative

Mauritius oferă bucătărie generoasă, parfumată și exotică cu influențe chinezești, creole și indiene. În restaurant sau în tarabele mici ale pieței, nu rata să guști orezul prăjit, fisticul fiert sau un dhal puri, fel de mâncare național.

Un climat idilic

Clima este un motiv foarte bun pentru a merge la Mauritius. Aici soarele strălucește cea mai mare parte a anului. Insula se bucură de un climat tropical deosebit de plăcut, cald în timpul verii și temperat în timpul iernii.

O destinație ușoară și practică

Mauritius este o destinație ușoară în ceea ce privește organizarea și viața pe loc. De asemenea, familiile vor putea călători în pace în Mauritius datorită unei situații sanitare excelente și a numeroaselor infrastructuri dedicate copiilor.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro