DBSport: 10.000 de euro taxă de înscriere în Liga Campionilor la volei! Din bugetul local

Echipa de volei a CSM Târgoviște, finanțată exclusiv din bani publici, s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei feminin după ce a trecut, în semifinalele campionatului de CSM București, scor general 3-2, meciul decisiv fiind câștigat marți seară în Polivalentă de jucătoarele lui Zoran Terzic. Toate bune și frumoase, se aude că înainte de șampanie au curs și râuri de lacrimi în sala din Târgoviște, dar de plâns vor plânge și mai mult cetățenii din municipiu, ai căror bani vor merge spre un moft electoral și nu numai, participarea în Liga Campionilor la volei. Cum România are dreptul să înscrie două echipe în ediția 2016-2017 a LC, e limpede că ambele finaliste ale Diviziei A1, CSM Târgoviște și Alba Blaj, pot juca în cea mai costisitoare competiție europeană. DBsport scrie azi despre ce presupune, la un calcul sumar, participarea unei echipe în Liga Campionilor.

Taxa de participare de jumătate de miliard

Ca să poată fi acceptată în competiție, CSM Târgoviște trebuie să achite o taxă de înscriere de 10.000 de euro adică aproape jumătate de miliard de lei vechi. Anul trecut, termenul limită de plată a acestei taxe a fost 20 mai. Forul european nu glumește: nu plătești, nu joci. După cum, în egală măsură, dacă te retragi din competiție, ești amendat cu sume deloc de neglijat.

VEZI mai multe pe dbsport.ro: LIBER LA RISIPĂ| PARTICIPAREA ECHIPEI DE VOLEI ÎN LIGA CAMPIONILOR VA SCUTURA BINE BUGETUL TÂRGOVIȘTEI

volei (1)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro