Daniel Florea înscrie de ziua sa și Chindia urcă pe primul loc în playout! Felcitări și lui Dumitrașcu!

Chindia a evoluat azi în meciul din cadrul primei etape a playout-ului Ligii 1, la Buzău, contra celor de la Hermannstadt!

După o primă repriză în care nu am arătat un joc strălucit, cu excepția reușitei lui Dumitrașcu, din minutul 29, când a trimis precis pe colțul lung, de la mai bine de 20 de metri, fiind servit de Popa, echipa noastră a început mult mai bine partea secundă având mai multe ocazii de gol, chiar reușind să majoreze scorul prin Daniel Florea, în minutul 48!

A urmat o perioadă de tatonare a sibienilor, care au făcut tot posibilul să reducă din diferența de pe tabelă. Cu toate acestea, Chindia nu s-a retras și a continuat jocul ofensiv. O repriză secundă mult mai bună, în care ritmul nu a scăzut, tabela fiind neschimbată după reușita lui Florea, 2-0, consemnând o victorie care ne propulsează momentan pe primul loc, cu 23 de puncte!

Un joc bun în ansamblu, în care băieții lui Emil Săndoi au știut cum să închidă spațiile către poarta lui Aioani, așa cum au făcut-o în multe meciuri ale acestui sezon! Așa cum am anticipat, “Gigă Fentă” și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui! La mulți ani și felicitări întregii echipe! Hai Chindia!

Chindia: Aioani / Dinu, Iacob, Celea, Căpușă / Dumitrașcu, Rață (Kocic ’76), Dulca, Yameogo (Neicuțescu ’90), Florea (Berisha ’80), Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Daniel Florea / Facebook

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro