DÂMBOVIȚA: Un bărbat externat dintr-un spital, pe data de 4 mai, nu este de găsit

Dispariţie cel puţin ciudată a unui bărbat de 62 de ani, din localitatea dâmboviţeană Scheiu de Sus. Acesta a fost externat din Spitalul Găeşti, la începutul lunii mai, dar nu a mai ajuns acasă. Rudele nu ştiu ce s-a întâmplat cu bărbatul şi speră totuşi să îl găsească în viaţă, deşi se gândesc la ce este mai rău. Atât ei, cât şi poliţiştii, fac apel către cetăţeni să ofere informaţii dacă l-au văzut pe barbat în ultimele zile. Traian Nica, în vârstă de 62 de ani, este cunoscut cu probleme renale de mai bine de un an. Rudele spun că a stat numai prin spitale. A fost externat în data de 4 mai, iar de atunci nimeni nu se mai ştie nimic despre el.
Băieţii bărbatului s-au întors câteva zile din străinătate pentru a-şi căuta părintele, dar fără rezultat. A mers la toate rudele, dar nici urmă de Traian. Astfel că, i-au anunţat dispariţia la poliţie.
Rudele spun că bărbatul nu mai suporta durerile şi suferea şi pentru că a rămas singur în casă, după plecarea copiilor la muncă. Semnalmente: 1,70 m înălţime, 55 de kilograme greutate, ochi căprui. Semne particulare: un tatuaj “Veronica” pe antebrațul mâinii stângi. La data plecării, purta pantaloni de trening de culoare gri și un cardigan de aceeași culoare. Rudele spun că există posibilitatea ca bărbatul să fi încercat să ajungă la Curtea de Argeş, la nişte rude îndepărtate sau la Spitalul din Piteşti, unde a mai fost internat în trecut. Poliţiştii găeşteni fac apel către populaţie să sune la numărul unic de urgenţă 112 în cazul în care îl văd pe Traian Nica. 

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro