DÂMBOVIȚA: Tânăr decedat în condiții suspecte în Germania. Familia are nevoie de sprijin pentru repatriere

Andrei, un tânăr de 23 de ani, și-a pierdut viața, în condiții suspecte, conform apropiaților, în Germania. Poliția germană a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce tânărul a fost găsit mort într-o locuință pe care o închiriase. Plecase de curând la muncă pentru a-și sprijini familia. Acasă, la Bălteni, rămăseseră părinții și o soră, dar tânărul spera să se pună pe picioare și să-l cheme și pe tatăl lui la muncă, iar apoi întreaga familie.  Planurile lui s-au întrerupt brusc. A fost găsit, însă, spânzurat. Familia nu știe ca acesta să fie avut necazuri care să-l determine la un asemenea gest, de aceea se gândesc la crimă. Au vorbit cu el chiar în ziua fatidică și nici un semn nu a arătat acest deznodământ.

În acest moment, părinții încearcă să strângă banii pentru repatrierea corpului. Preotul din localitate a organizat o colectă, dar mai este nevoie de aproximativ 1000 de euro.

Cei care doresc să ajute pot dona în contul deschis pe numele tatălui Alexandru Drăghici  – CONT IBAN RO81 RZBR 0000060021992036

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro