DÂMBOVIȚA: O zi cu caniculă la amiază și ploi torențiale pe seară

Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în județul Dâmbovița, echipaje de pompieri au fost solicitate în mai multe localități: Târgoviște, IL Caragiale, Cornățelu (sat Slobozia), Bilciurești și Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curți și case. Astfel:
– în municipiul Târgoviște au fost inundate 8 gospodării pe strada Magrini, în 3 dintre acestea apa a pătruns în casă și 2 gospodării pe strada Fructelor. Pe strada Grădinari nu s-a confirmat situația anunțată.
– au mai fost inundate în IL Caragiale (1 curte), Cojasca – sat Iazu (1 curte), Finta (2 curți), Butimanu (1 curte), Răcari – sat Mavrodin (curte și casă) și Ciocănești – sat Cretu (curte și casă).
– în comuna Cornățelu, sat Slobozia pompierii au acționat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt care bloca drumul județean.
Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele metreo periculoase acționează în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale și 7 motopompe de la mai multe subunități de intervenție din județ.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro