DÂMBOVIȚA: Echipa Jandarmeriei dâmbovițene, meci cu Cetatea Târgovişte 1396

Spiritul de fairplay şi mişcarea în aer liber, au fost promovate, astăzi, 5 octombrie, de jandarmii dâmboviţeni printr-un meci de fotbal amical. Echipa Jandarmeriei s-a întâlnit pe trenul de fotbal cu echipa suporterilor, Cetatea Târgovişte 1396. Meciul s-a disputat la complexul sportiv din localitatea Aninoasa începând cu ora 14.30.

Încă de la startul competiţiei cele două echipe au stabilit principalele reguli ale jocului: atitudine pozitivă; comportament nonviolent şi respect reciproc. Cele 90 de minute de joc s-au dovedit a fi benefice pentru menţinerea unei bune condiţii fizice pentru jucătorii ambelor echipe. În final meciul de fotbal amical s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea echipei Cetatea Târgoviște 1396.

Concluzia acestei competiţii a fost aceea că indiferent de poziţia în care te afli – reprezentant al forţelor de ordine şi siguranţă publică, jucător de fotbal sau suporter al unei echipe – întotdeauna dialogul este cel mai important, iar comunicarea reprezintă modalitatea de gestionare optimă a oricărei situaţii.


 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic