DÂMBOVIŢA: Doi băieţi au fost abandonati pe câmp de şoferul microbuzului şcolar

Doi elevi din Şelaru a fost daţi jos din microbuzul şcolar de şoferul primăriei. Cei doi au fost lăsaţi în dreptul unui cimitir, între Şelaru şi Fierbinţi. Se pare că, cei doi copii l-au enervat pe şofer cu comentariile despre ce frumoasă este vremea şi ce mult le-ar place să se joace pe afară. Aşa că, i-a coborât în drum, în dreptul cimitirului.

Situaţia  a fost povestită de fratele unui dintre copii (foto), chiar pe pagina de facebook a primăriei din localitate:

Poate sa-mi raspundă si mie cineva din cadrul primăriei Șelaru la urmatoarea intrebare ? ” Cum este posibil ca doi elevi in varsta de 11 ani sa fie coborâți din microbuzul școlar si abandonați pe câmp de către șoferul microbuzului”?! Credeti ca este ceva normal ?

Din fericire cei doi au ajuns cu bine, după ce un alt şofer i-a văzut singuri pe drum. Mai aveau 4 kilometri până acasă.

După mai multe ore de la postarea fratelui unuia dintre copii implicaţi, administratorul paginii de facebook a primăriei a scris că cei doi ar fi coborât din proprie iniţiativă, admiţând astfel că şoferul i-a lăsat în câmp. Primăria dă vina pe faptul că nu a existat un profesor supraveghetor, dar aceasta nu scuză faptul că doi minori au fost lăsăţi pe jos lângă un cimitir chiar de microbuzul şcolar.

Poarta Cimitirului la care au fost lăsaţi copii

foto: cronica-găestiului

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “DÂMBOVIŢA: Doi băieţi au fost abandonati pe câmp de şoferul microbuzului şcolar

 • 7 aprilie 2017 at 8:16
  Permalink

  Daca acei copii erau cuminti cu siguranta nu ii lasa pe jos!
  Astfel de copii n-ar mai trebui luati cu microbuzul

  Reply
 • 6 aprilie 2017 at 20:02
  Permalink

  Taran, vazut la putere, javra ,poate el nu are copii si nu al interesaza.In alte tari in cazul asta ai justitie ,ramane fara munca si daca nu e anchetat, cel putin are o amenda , far cum stau lucruruile in Romania, totul e posibil si fiecare face ce vrea!!!! eu da , l-as fi batut in strada!! si parinti copiilor care folosesc acest autobuz ar trebui sa protesteze , azi au fost ei , poate maine vor fi alti !!!! DACA NU NE FACEM NOI DREPTATAE NU O SA O FACA NIMENI PT NOI!!!!!!.sI PRIMARUL MAI CAINE , ASA ANGAJATI ARE ??????

  Reply
 • 6 aprilie 2017 at 16:47
  Permalink

  Păi daca o fi neam cu primarul s-au ruda cum sa il dea afara pe jigodia imputita. Daca eram unul din părinți il crăpam f…. l-aș in gura de jegos.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro