DÂMBOVIȚA: 13 primării nu au resurse pentru plata angajaților! Care sunt acestea

Guvernul le-a dat voie să-și mărească salariile, iar acum este nevoie de bani, prin rectificări, de la bugetul de stat, pentru plata salariilor din primării, deși nimeni nu a promis că banii vor veni „fără număr”. 13 primării din județ nu au în buget fonduri pentru plata salariilor angajaților, pentru perioada rămasă până la finele anului și așteaptă bani de la centru.  Unele nu au dat salariile de câteva luni. Cele 13 unități administrativ teritoriale sunt: Cojasca, Contești, Iedera, Lucieni, Malu cu Flori, Morteni, Ocnița, Râu Alb, Runcu, Voinești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi.

Unele probleme pleacă și de la majorările salariale care nu au respectat nici o logică și nicio o încadrare în anvelopa salarială pe care au avut-o la dispoziție, după principiul las-o mă că merge și așa. Uite că nu merge.” a declarat  Aexandru Oprea, președintele CJD într-o conferință de presă.


Și CJD  are probleme, dar doar la nivelul centrelor medico-sociale din județ și al nivelul plăților pentru personalul neclerical din cadrul arhiepiscopiei. CJD nu a primit integral de la bugetul de stat, în cadrul ultimei rectificări, suma necesară pentru DGASPC, așa  că centrele medico sociale din județ nu au asigurate, la acest moment, salariile pentru  lunile noiembrie și decembrie. Pentru luna octombrie, CJD a efectuat o rectificare, iarangajații își vor primi salariile.

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “DÂMBOVIȚA: 13 primării nu au resurse pentru plata angajaților! Care sunt acestea

 • 10 octombrie 2017 at 5:10
  Permalink

  iată cum rezultatul populismului deșănțat a început să rodească, ați distrus o țară și isterizat un popor.
  13 (ghinion!) primării nu mai au aer, deconcentrate în agonie, și ăsta-i doar începutul!, dar cine a dat legea care le-a permis unor analfabeți funcțional să-și facă de cap?
  oare de ce în prima săptămînă a lui octombrie pînă și băncile românești au refuzat în două rînduri să mai împrumute ieftin un guvern iresponsabil?
  cu sula-n coaste BNR pompează 9 miliarde în piață. și? ROBOR își reia ascensiunea, dobînzile cresc!
  se vede de pe Lună că „legile” GIO-PSD au fost puse înaintea legilor economiei de piață, iar aroganța unor neisprăviți ne-a lăsat fără bani și rupți în cur.
  duceți-vă, mă, unde a dus mutu iapa pînă nu ajung să vă lapideze chiar și cei care v-au votat! 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca