Cu gândul inițial de a evita retrogradarea, Chindia poate evolua în Europa! Victorie la Arad, 5 puncte peste Argeș

 

Chindia învinge la UTA, prin reușita lui Iacob din minutul 62, care a ieșit din tiparul jocului cu o execuție superbă, de la aproximativ 20 de metri, sub bară!

 

Meciul a fost destul de strâns și avea toate șansele să se termine la egalitate, însă Iacob a reușit o bijuterie de gol iar echipa a făcut tot ce a putut pentru a păstra minimul avantaj de pe tabelă, fapt realizat! Popa a reușit o pasă excelentă pentru Dumitrașcu, care a avut șansa de a închide meciul.

 

Un 0-1 care asigură echipei noastre un avantaj excelent de 5 puncte față de locul secund, cu 4 meciuri înainte de finalul playout-ului! Chindia putea evolua lejer în playoff, unde cu siguranță putea termina în primele 4 echipe ale României, dar a pierdut puncte importante “pe mâna ei”.

 

Interesantă și tactica lui Emil Săndoi, care a ales să înceapă meciul cu o garnitură mai puțin folosită, mai mulți titulari fiind lăsați pe bancă, urmând să intre în partea secundă, Florea și Popa evoluând câte 34 de minute, Cornel Dinu 20 de minute, în timp ce Rață și Căpușă au jucat doar 12 minute. Cu toate acestea, arădenii au fost destul de incisivi în ultimele 10-12 minute, când puteau înscrie.

 

Târgoviștenii au realizat o statistică incredibilă, cu 5 meciuri fără gol primit, unde au obținut 4 victorii și o remiză! Fără îndoială, Chindia este revelația acestui sezon al Ligii 1, având toate șansele de a evolua în competiții europene dacă va trece peste barajul dat cu ocupanta locului 3 din playoff, în condițiile în care va rămâne cea mai bună echipă a grupei de retrogradare!

 

Chindia: Aioani / Kocic, Celea (Dinu ’74), Pițian, Martac / Dumitrașcu (Căpușă ’82), Dulca, Iacob, Neguț (Rață ’82) / Berisha (Florea ’60), Yameogo (Popa ’60). Antrenor: Emil Săndoi.

 

Foto: Daniel Florea / Facebook

 

Sărbători liniștite, alături de cei dragi! Sper să revenim cât mai curând la normalitate, cu spectatori în tribune! Hristos a Înviat!

 

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro