Crizantema de Aur 2016. A doua seară de romanțe

A doua seară a celei de-a 49-a ediții a Festivalului Național de Romanțe Crizantema de Aur a fost una magică, cu multe momente frumoase, apreciate prin aplauze de către public. Concurenții, laureații edițiilor trecute și invitații speciali au demonstrat că romanța își merită locul în muzica românească și au completat cu vocile lor decorul special realizat pentru această ediție a Crizantemei.

Și juriul a apreciat prestanța concurenților. Juriul din acest an la secțiunea Creație este format din Eugen Doga (Președinte), Marius Țeicu, Mircea Drăgan, Dumitru Lupu și Viorel Gavrilă.

La înălțime au fost și prezentatorii Alexandra Velniciuc și Octavian Ursulescu; Miruna Ionescu și Silviu Biriș, care le-au făcut invitaților prezentările potrivite.

Seara a fost completată de lansări de carte și recitalurile „De amorul romanței” – cu Alina Mavrodin și Florin Georgescu, „Romanța ca un Talisman” – cu Alin Oprea și trupa „Talisman”.

Mâine, festivalul se va încheia, după premiere, cu recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați.

Primul recital: „Podul de Crizanteme Târgoviște-Chișinău”, cu participarea extraordinară a compozitorului Eugen Doga. În program: romanțe pe versuri de Mihai Eminescu și Veronica Micle, interpretate de laureați ai Festivalului „Crizantema de Aur” și de artiști consacrați ai scenei lirice românești, alternate cu piese orchestrale celebre din creația compozitorului Eugen Doga;

Un recital extraordinar va fi și „Romanțe de aur” cu: Matilda Pascal Cojocărița, Mirela Spînu, Traian Jurchela și Ionuț Fulea.

Programul Festivalul Naţional de Romanţe „Crizantema de Aur”, ediţia 2016

crizantema-27crizantema-26crizantema-25crizantema-22crizantema-20crizantema-19crizantema-12crizantema-11crizantema-10crizantema-9crizantema-8crizantema-5crizantema-3crizantema-2crizantema-1crizantema-6

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro