Cristian Stan, reacție la sondajul PNL: “Nu vreau să râd de cineva, dar, parcă, e prea de tot”

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, candidatul PSD pentru primărie, a reacționat în mediul virtual după ce contracandidatul său liberal pentru primăria municipiului, Aurelian Cotinescu a declarat într-o conferință de presă că un sondaj făcut de liberali arată că cei doi sunt umăr la umăr în preferințele electoratului (VEZI AICI). Stan spune că liberalii ar fi făcut sondajul la partid, pentru că nu au comunicat public casa de sondare, eșantionul, metoda și marja de eroare.

Nu mi-am tratat niciodată adversarii politici cu aroganță, cu superficialitate. Am luat lucrurile ca atare și mi-am purtat bătăliile cu argumente.

Candidatul – Faliment al PNL Târgoviște a declarant, că are el un sondaj și că cifrele sunt incredibile. Nu a precizat firma care-a făcut sondajul, numărul de respondenți, marja de eroare, perioada etc. A spus doar „sondajul nostru” , ca și cum l-ar fi făcut între ei, în sediul de partid.

Nu vreau să râd de cineva, dar, parcă, e prea de tot felul în care PNL Târgoviște încearcă să ne prostească pe toți. E o jignire adusă, în primul rând, târgoviștenilor. Care vor avea puterea să răspundă la aceste mojicii pe 27 septembrie.

Până atunci, cei de la PNL pot să se îmbete cu sondaje, singuri, în sediu. Eu o să fiu pe teren, în cartiere, pe șantiere.” a declarant Cristian Stan.

……………..

 

Material realizat la comanda PSD Dambovita. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro