Cristian Stan (PSD Târgoviște), mai multe întrebări incomode pentru Virgil Guran (PNL Dâmbovița)

Luările de poziție ale președintelui PNL Dâmbovița,Virgil Guran, în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL care a avt loc la Târgoviște a stârnit supărare în rândul social democraților, Guran și-a axat mesajul pe atacuri la adresa PSD, punând capăt manifestării cu o glumă despre Viorica Dăncilă.

Cumva ocolite până acum de social democrați, în cadrul unei conferințe de presă a partidului, președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan a făcut publice mai multe articole din presa prahoveană, județ din care provine Virgil Guran, despre o serie de condamnări ale acestuia. Stan a cerut public ca Virgil Guran să spună dacă relatările presei sunt sau nu corecte.

Am văzut acolo niște luări de poziție, adevărate excese de ipocrizie le-aș putea spune și voi prezenta situația președintelui PNL Dâmbovița, domnul Virgil Guran. Spunea domnia sa că cei din Partidul Social Democrat, de fapt asta a fost și tema principală, teme legate de jusiție, de corupție. Unii erau negrii, ceilalți sunt albi.

Aș vrea să îl întreb pe domnul președinte al PNL Dâmbovița, dacă informațiile apărute în presa din Parhova conform cărora a fost condamnat la doi ani închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, la patru ani închisoare pentru fals intelectual, la trei ani închisoare pentru evaziune fiscală, sunt reale.

Și l-aș mai întreba pe domnul președinte al PNL Dâmbovița dacă această foaie de observație clinică generală potrivit căreia domnul Guran Virgil la momentul respective în vârstă de 35 de ani a fost internat la Spitalul Voila din Câmpina. Este o unitate medicală care vizează tulburările psihice.

Este adevărat că în urma demersurilor de tergiversare a acțiunii de tragere la răspundere penală a intervenit prescripția, acesta fiind motivul pentru care nu a ajuns după gratii.

Că poți să te sui pe scenă și să spui că ceilalți sunt hoți și tu ești cinstit, că unii atacă justiția și tu o aperi, în condițiile în care situația prezentată de mine spune cu totul altceva. Am văzut că domnul Guran ne sfătuia să mergem pe zona privată, să ne facem firme. Ce voia să spună? Să vorbim despre deapidare? Despre falsuri?” a declarat Stan.

Aceste informaii au mai apărut în spatial public, dar până acum președintele PNL Dâmbovița a ales să le minimizeze importanța.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro