Pe 1 iunie, concert pentru copii în Parcul Chindia, oferit de Orchestra Simfonică “Muntenia”

 În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria.

Pentru a oferi copiilor o zi specială, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte organizează în Parcul Chindia din Târgovişte, în faţa fostului Teatru de Vară, la ora 12:00, un concert ce va fi susţinut de Orchestra Simfonică ’’Muntenia’’.

Peste 70 de muzicieni îşi vor reuni forţele, pe 1 iunie, pentru a-i purta pe cei mici pe aripile muzicii, în tărâmul fermecat al lui Peter Pan. Interpretarea gândită de maestrul Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei Simfonice “Muntenia”, are ca pretext teatrul, cu costumele sale grandioase şi jocurile interactive, în care personajele sunt deopotrivă interpreţi şi povestitori. În cadrul spectacolului va evolua  şi Corul de copii “Bravissimo”, dirijat de Elena Radu.

Concertul se doreşte a fi o poveste plină de viaţă şi dinamism, care va aduce în prim plan atât muzica pentru copii, cât şi piese cunoscute din repertoriul clasic şi modern.

    Compartimentul Comunicare al

Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro