Copiii pornesc într-o aventură unică alături de daci și romani, numai la Ploiești Shopping City 

Expoziție interactivă și educativă pentru copii

Ploiești Shopping City dă startul unei noi serii de activități educative și aduce în regiune cea mai impresionantă expoziție cu tematică istorică pentru copii. În perioada 12 octombrie-5 noiembrie, cei mici sunt așteptați la o lecție aplicată despre istoria Romei Antice, în cadrul evenimentului interactiv „Hai într-o aventură istorică alături de romani și daci!”.

De luni până vineri, în intervalul orar 13:00-20:00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 11:00-21:00, copiii cu vârsta între 5-12 ani pornesc pe urmele strămoșilor poporului român și au ocazia să descopere stilul de viață specific perioadei. Expoziția „Hai într-o aventură istorică alături de romani și daci!” va debuta pe 12 octombrie și constă într-o serie de activități care încurajează învățarea despre una dintre cele mai impresionante culturi antice într-un mod interactiv.

Într-un cadru special conceput, cu elemente de butaforie inspirate din Roma Antică, copiii se vor costuma și vor parcurge un traseu de aproximativ 60 de minute, pe parcursul căruia vor putea să afle informații despre poporul român. Vor fi însoțiți pe toată durata lecției de ghizi specializați, care vor fi pregătiți să le răspundă la toate întrebările.


Prin intermediul jocurilor educative și distractive, micii exploratori vor afla cine a fost Decebal, cum a fost construită Roma, vor descoperi legenda lui Romulus și Remus, vor vizita un forum și vor vedea cum erau îmbrăcați romanii și dacii. Vor avea ocazia să intre în Collosseum și vor afla despre secretele acestuia. Totodată, vor învăța despre gladiatori, despre armata română și împărați, vor descifra numerele romane și vor învăța despre arta romanilor și zeii acestora. La final, toți copiii vor putea să facă poze haioase și vor fi răsplătiți cu diplome de participare.

Participarea se va face în baza taxei de intrare în valoare de 10 lei. Pentru grupurile organizate de minimum 10 copii, biletul de participare este de 7 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Biroul de Informații din cadrul Ploiești Shopping City (zona magazinului H&M).

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

————————————————————————————————————————————-

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție, dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca