Copiii descifrează misterele piramidelor la Ploiești Shopping City, la expoziţia „Egiptul Antic”

O aventură impresionantă în universul civilizaţiei egiptene

În perioada 7 aprilie – 3 mai 2016, Ploiești Shopping City aduce, în premieră în regiune, expoziţia Egiptul Antic, o aventură plină de surprize în istoria fascinantă a egiptenilor, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția se află pentru prima oară în Prahova, în cadrul unui tur național și își propune să le aducă celor mici misterele egiptologiei într-o formă interactivă și ușor de înțeles.

În fiecare zi, în intervalul orar 12:00 – 20:00, echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informaţii esenţiale despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică. Lecţia încurajează învăţarea interactivă, prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma cursul într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializaţi care vor răspunde tuturor întrebărilor celor mici.

Traseul distracție la Kids in Pyramids

Copilașii intră în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraoni sau Cleopatra, înainte de a începe turul. Intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde pot vizita piramida şi căsuța, vor găsi artefacte, vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.

Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu surprize. Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

Biletul pentru expoziția Kids in Pyramids are prețul de 10 Lei, include o fotografie și va putea fi achiziționat de la biroul de informații. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 Lei/ copil.

Programări se pot face la biroul de informații, la numărul de telefon 0751 043 178 sau la adresa de email [email protected]

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity

Print

Despre Ploiești Shopping City
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro