Hai într-o aventură istorică alături de romani și daci, la Ploiești Shopping City! Câștigă unul dintre cele 10 bilete triple la expoziție 

 

Comentează la postarea de concurs, de pe pagina de facebook a Gazeta Dâmboviței.ro (click AICI), si răspunde la întrebarea: Unde se desfășoară expoziția interactivă și educativă pentru copii „Hai într-o aventură istorică alături de romani și daci”?, spune-ne dacă ai vrea sa fi dac sau roman și argumentează răspunsul. Poți fi unul dintre cei 10 câștigători a trei bilete.  

Câștigători vor fi desemnate persoanele ale căror comentarii au cele mai multe like-uri. Pentru a intra în posesia premiilor câștigătorii vor trebui să își dea numele complet. Voucherele vor fi ridicate de câstigători din mall. Concursul se desfășoară în perioada 25 – 27 octombrie. Căștigătorii vor fi anunțați pe 28 octombrie.


Ploiești Shopping City aduce în regiune cea mai impresionantă expoziție cu tematică istorică pentru copii. În perioada 12 octombrie-5 noiembrie, micuții pornesc pe urmele dacilor și romanilor și descoperă prin joc stilul de viață specific Romei Antice.

Într-un cadru special conceput, cu elemente de butaforie inspirate din Roma Antică, copiii se vor costuma și vor parcurge un traseu de aproximativ 60 de minute, pe parcursul căruia vor putea să afle informații despre poporul român. Vor fi însoțiți pe toată durata lecției de ghizi specializați, care vor fi pregătiți să le răspundă la toate întrebările.

Prin intermediul jocurilor educative și distractive, micii exploratori vor afla cine a fost Decebal, cum a fost construită Romă, vor descoperi legenda lui Romulus și Remus, vor vizita un forum și vor vedea cum erau îmbrăcați romanii și dacii. Vor avea ocazia să intre în Collosseum și vor afla despre secretele acestuia. Totodată, vor învăța despre gladiatori, despre armata romană și împărați, vor descifra numerele romane și vor învăța despre arta romanilor și zeii acestora. La final, toți copiii vor putea să facă poze haioase și vor fi răsplătiți cu diplome de participare.

Expoziția este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 16:00-20:00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 12:00-20:00.

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro