Concurs inedit de angajare în departamentul de marketing Regata! Vezi cum poţi căştiga un loc de muncă

Sunt multe modalitati sa-ti prezinti avantajele care te caracterizeaza. Internetul,  alaturi de alte surse, iti recomanda  in ce fel sa iti creezi propriul CV, sa te prezinti, sa strangi mana, etc. Majoritatea dintre noi stim cat de dificil poate fi un interviu. Aceleasi  intrebari  la care te stradui sa fi cat mai inedit, sa iesi din anonimat, aceleasi stereotipuri. Sunt totusi departamente in cadrul companiilor mari care au nevoie de oameni cu initiativa, cu imaginatie si care pot face mai mult decat sa se prezinte in fata angajatorului inre-un cadru apasator.

Este cazul companiei REGATA, o companie 100% targovisteana si care este un reper la nivel national in domeniul
importului si distributiei de materiale de constructii. Cu peste 200  angajati, REGATA  este in continua crestere si  angajata intr-un amplu proces de consolidare a echipei.

REGATA lanseaza  pe piata fortei de munca, o oferta salutara, pe cat de inedita, pe atat de interesanta.

Astfel, vineri, 28.10.2016 compania REGATA lanseaza provocarea unui altfel de concurs, un concurs care are ca premiu un  salariu frumos intr-un departament dinamic si placut. Concursul  in sine, are  o suita de  provocari.

Acesta va demara in dimineata zilei de vineri 28.10.2016 si va avea ca punct de plecare, trimiterea unei scrisori de intentie pe mail la adresa [email protected] acesta fiind si “START”-ul in concurs.

Li se vor raspunde la mail cu informatii referitoare la urmatoarele provocari.  Printre “task-uri” se vor numara:  scanarea unui cod QR intr-o locatie anume pe care o vor primi cei care se inscriu in concurs (prin trimiterea scrisorii de intentie); aceasta scanare iti va furniza  urmatoarea provocare. Dupa indeplinirea acestor catorva sarcini (plus unele surpriza), cei ramasi in “cursa” sunt asteptati la sediul companiei cu CV-ul .

Castigatorul va fi angajat in departamentul de marketing, un departament in care buna dispozitie, bunul gust, simtul artistic si organizarea eficienta sunt elementele castigatoare.

semnatura-7

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro