COMEMORARE: 6 ani de la trecerea în nefiinţă a domnului Ionel Mișu, părintele Regata

Au trecut 6 ani de la trecerea în neființă a cunoscutului om de afaceri Ionel Mișu. Timpul s-a scurs nepăsător, dar nu poate lua cu el amintirile fiecăruia dintre cei care l-au cunoscut pe stimatul domn.

Dorim să ne amintim de cel care în 1993 a pus bazele companiei Regata, o companie pe care în 20 de ani de muncă a adus-o pe primul loc din țară în domeniul importului de gresie și faianță. Viața domnului Ionel Mișu a fost un testament al faptului că prin muncă multă, învațătură și perseverență, se poate creea o afacere de succes.

Născut pe 17 iunie 1936, Ionel Mișu a studiat ASE și prin perseverență și determinare a ajuns contabil șef și mai apoi director la Alimentara Târgoviște. Ambiția și spiritul întreprinzător însă, au ieșit la suprafață și domnul Ionel Mișu a pus în 1993 bazele a ceea ce avea să devină una dintre cele mai mari firme cu capital integral românesc.

In timpul vieții sale, domnul Ionel Mișu a reușit să deschidă 7 magazine de profil în Târgoviște, oferind aproximativ 200 de locuri de muncă, deși în acea perioadă țara se afla într-o criză economică severă. Cel mai mare și reprezentativ dintre aceste magazine este Showroom-ul ,,Casa visurilor tale”, situat pe Bulevardul Eroilor, în apropiere de halta Teiș. Domnul Mișu a deschis pe strada Laminorului, unde se află și sediul firmei, 3 mari depozite ce deservesc distribuția en-gross la nivel național.

Ionel Mișu a fost nu doar un antreprenor desăvârşit, ci şi un familist, tinându-l tot timpul aproape pe fiul său Cătălin, cu ajutorul caruia a pus bazele rețelei naționale de distribuție pe care Regata o susține în prezent.

Putem spune că nu foarte multe persoane l-au cunoscut pe Ionel Mișu, așa cum era: o persoană carismatică, complexă, de o inteligență deosebită, cu o fire blândă şi deopotrivă severă atunci când situaţia era de aşa natură.

In prezent, angajații Regata își amintesc cu drag de domnul Mișu, cel care care a pus pe primul loc funcția de om, și mai apoi funcția profesională. Acesta a fost mereu printre salariați, ascultându-le doleanțele și îmbărbătându-i, fiind conștient că firma a prosperat cu aportul lor. Pentru angajați, Ionel Mișu a fost mai mult decât administratorul firmei, a fost un părinte și un coleg, mereu prezent, mereu implicat în activitatea firmei.

Daca l-ați cunoscut, apreciat și îndrăgit, păstrați un moment de cinstire a memoriei dânsului și să nu îl uitați pe cel care a fost Ionel Mișu, un familist, un antreprenor de succes și un om minunat.

Regata duce mai departe amintirea sa, rămânând moștenirea lăsată de dânsul pentru fiecare târgoviștean. Domnul Mișu și-a dorit întotdeauna ca Regata să își continue promisiunea de la care a început această poveste de succes, aceea de a aduce bucurie în fiecare casă, aceea de a se bucura de fiecare ,,MULȚUMESC”.

Amintirea lui va dăinui mereu în inimile noastre. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace!

Echipa Regata

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro