COBIA: 70 de tineri din Dâmbovița au luat parte la un concurs de bătut toaca

70 de tineri din Arhiepiscopia Târgoviștei, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, au luat parte faza eparhială a Concursului de Toacă. Competiția s-a desfășurat la Mânăstirea Cobia din Protoieria Găești. Concursul a fost câștigat de Eduard IONIȚĂ (foto), de la Parohia Bungetu, secondat de Florin Costin STAN, de la Parohia Mislea. Pe locul trei s-a situat Ionuț PĂTRU, de la Parohia Mănești. Ocupanții primelor două locuri vor reprezenta Dâmbovița la Festivalul Internațional de Toacă ce se va desășura în orașul Victoria, din județul Brașov.

În concurs au fost acordate și  3 mențiuni: Bogdan Valentin MATEI, de la Parohia Gheboaia; Ioan Ștefan CROITORU, de la Parohia Pietrari I; Gheorghe BĂDESCU, de la Parohia Sturzeni. Toți concurenții au primit daruri din partea Arhiepiscopiei.

La eveniment au luat parte  Gheorghe Zamfir,  Emanuela Preda – stareța Mânăstirii Dealu,  mezzosoprana Mariana Luca – de la Opera Română din București,  Marin Manda – primarul comunei Cobia, preoți și profesori de religie.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro