Clash of Titans, competiția internațională de la Târgoviște cu sala aproape plină!

Găeșteanul Daniel Mocanu a organizat o altă gală de excepție la Târgoviște, în Sala Polivalentă, în care au fost angrenați mulți luptători de calitate, printre care și Andrei Stoica, unul din cei care au reprezentat main-event-ul serii, alături de Donegi Abena, din Surinam. Multe aplauze s-au auzit la intrarea în ring a lui Călin Petrișor, la fel ca și la David Constantin, Stoean Leonard, Cibu Adrian, Alexe Claudiu, cei care au reprezentat România.

Imaginea serii: Nino Pattvean! L-am surprins pe Nino foarte concentrat înainte de meci, stând aplecat, cu ochii închiși, încurajat de antrenorul său. La finalul meciului a fost învingător!

Deși a fost ovaționat de toți cei prezenți, Andrei Stoica a pierdut la puncte meciul cu Abena, un luptător puternic, cu lovituri precise, care a punctat de fiecare dată când a avut ocazia.

Târgoviștenii sunt atrași de sporturi de contact, peste 1500 de spectatori au fost prezenți vineri la Polivalentă, atmosfera a fost pe măsură! În sală au fost prezenți ca și invitați Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi, cât și Pittbull Atodiresei și Leonard Doroftei, ca și antrenori!

Bogdan Marius

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro