Clash of Titans, competiția internațională de la Târgoviște cu sala aproape plină!

Găeșteanul Daniel Mocanu a organizat o altă gală de excepție la Târgoviște, în Sala Polivalentă, în care au fost angrenați mulți luptători de calitate, printre care și Andrei Stoica, unul din cei care au reprezentat main-event-ul serii, alături de Donegi Abena, din Surinam. Multe aplauze s-au auzit la intrarea în ring a lui Călin Petrișor, la fel ca și la David Constantin, Stoean Leonard, Cibu Adrian, Alexe Claudiu, cei care au reprezentat România.

Imaginea serii: Nino Pattvean! L-am surprins pe Nino foarte concentrat înainte de meci, stând aplecat, cu ochii închiși, încurajat de antrenorul său. La finalul meciului a fost învingător!

Deși a fost ovaționat de toți cei prezenți, Andrei Stoica a pierdut la puncte meciul cu Abena, un luptător puternic, cu lovituri precise, care a punctat de fiecare dată când a avut ocazia.

Târgoviștenii sunt atrași de sporturi de contact, peste 1500 de spectatori au fost prezenți vineri la Polivalentă, atmosfera a fost pe măsură! În sală au fost prezenți ca și invitați Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi, cât și Pittbull Atodiresei și Leonard Doroftei, ca și antrenori!

Bogdan Marius

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro