Chindia vs. CFR Cluj, meci prin străini, frig, dorință, diferență de valoare! Suporterii au cerut stadion

Foto: FC Chindia Târgoviște

Târgoviștenii s-au deplasat la Mioveni pentru un meci pe care trebuia să-l joace acasă, în faza 16-imilor Cupei României, contra celor de la CFR Cluj, o echipă puternică, care se află pe locul 3 în Liga 1, la doar două puncte de lider. Meciul a început la 21:30 și a fost controlat pe toată durata sa de clujeni, Chindia atacând serios poarta adversă doar prin Florea, cu un șut care se ducea foarte bine sub transversală, dar apărat, în ultimele minute din joc. CFR a înscris unicul gol al partidei în minutul 33, prin Tambe, care a fost destul de bine controlat la glezne pe perioada jocului.

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, spunea că echipa sa a respectat prea mult valoarea CFR-ului, de unde și jocul mai crispat, în care echipa noastră nu a putut dezvolta așa cum o face de obicei…”Ne întoarcem la nivelul nostru, ne gândim la meciul pe care îl avem sâmbătă cu Dacia Unirea Brăila” – a mai completat acesta. Cherchez a intrat la pauză, iar pe la jumătatea reprizei și Liviu Mihai, doi jucători experimentați, care nu au fost integraliști pentru a fi pregătiți pentru meciul care va avea loc peste numai două zile la Brăila, în cadrul Ligii a 2-a, unde obiectivul este mult mai important pentru târgovișteni, promovarea în Liga 1.

Cu o diferență mare de experiență între jucători, cu poziții total diferite în ligile în care activează, cu salarii mult, mult mai mari decât ale jucătorilor noștri, Chindia a ținut piept fostei campioane a României – 0:1(0:1). Tot respectul pentru cei care au făcut deplasarea, peste 50 de târgovișteni au mers la Mioveni pentru a susține echipa, afișând mai multe mesaje, printre care și unul permanent “VREM STADION”, aspect cu care sunt perfect de acord.

Hai Chindia!

Bogdan  Marius Gheorghe


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro