Chindia va avea asigurat planul financiar și în următorul sezon al Ligii 1!

Multe voci vorbesc în această perioadă de o posibilă instabilitate la Chindia, fie financiară, fie de lot. E evident faptul că dacă ne dorim o evoluție cel puțin la fel de bună în următorul sezon de Liga 1, avem nevoie de un lot apropiat ca valoare a celui actual, cât și un plan financiar corespunzător.

Echipa poate primi din sezonul următor și susținerea sponsorilor, mai ales dacă stadionul va fi finalizat, fiind create astfel spoturi importante de publicitate! Cu toate aceste nu știm când noul Eugen Popescu va fi finalizat și nici dacă susținerea din partea mediului privat va veni!

Ca marjă de siguranță, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a afirmat că va asigura bugetul necesar și pentru următoarea prezență în prima ligă, din fondurile CJD, alături de Primărie, Daniel Cristian Stan fiind implicat și în proiectul noului stadion.

Mai jos aveți declarația lui Corneliu Ștefan, care a făcut o vizită echipei, alături de o parte a municipalității, pentru a le transmite aceste aspecte: “Chindia Târgoviște are asigurat primul loc în play-out-ul Ligii I la fotbal. Ne-au lipsit meciurile văzute din tribune, ne-a lipsit atmosfera creată de fanii echipei târgoviștene.
Nu a fost un sezon ușor! Am avut meciuri în care am jucat de la egal la egal cu granzii Ligii 1, am văzut super goluri marcate de băieții lui Emil Săndoi. Am fost mai uniți ca niciodată, iar acest lucru s-a observat cel mai bine pe teren.
Pentru viitorul sezon de Liga I, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița asigur fanii, jucătorii și staff-ul echipei că instituția pe care o conduc va rămâne principalul finanțator al Chindiei Târgoviște.
Alături de Primăria Târgoviște, vom face totul pentru ca „Micul Ajax” să aibă un parcurs fără probleme în Liga I. De asemenea, sunt convins că, la finalul viitorului sezon, vom putea sărbători cu suporterii noștri încă un an pe prima scenă a fotbalului național.”

Foto: Corneliu Ștefan / Facebook

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro