Chindia Târgoviște reușește o victorie în ultimul moment

Distribuie:

Chindia mai are 5 finale după ce a trecut cu bine de două din cele mai grele!

După cum spuneam în articolele anterioare, Chindia a susținut un test foarte greu, ieri, la Ghermănești, contra celor de la Sportul Snagov, care s-au lăsat foarte greu învinși. Dacă în prima repriză am avut posesie puțin mai bună, după pauză jocul s-a disputat mai mult în jumătatea noastră. Cherchez a trimis foarte aproape de bara de pe “scurt” dar și ilfovenii s-au ținut tari și au fost la un pas să înscrie, când transversala lui Aioani s-a opus unui șut bine plasat, în minutul 61. Un meci echilibrat și cu o importanță maximă, având în vedere poziția celor de la U Cluj, care vor să ocupe un loc direct promovabilă!

Norocul ține cu cei puternici!

Golul care a adus victoria Chindiei, a venit în ultimul minut de joc, când ambele echipe păreau împăcate cu remiza, deși pentru Chindia cele două puncte care puteau fi pierdute, puteau însemna enorm de mult în calculele promovării, Liviu Mihai înscriind cu un șut pe jos, din careul de ’16. U Cluj se află în continuare pe poziția 3, cu un deficit de 4 puncte, așteptând pași greșiți ale echipei noastre. Foarte important e că ne menținem la doar 3 puncte în spatele Clinceniului, echipă care nu știe ce să mai invoce după înfrângerea pe care au suferit-o pe Eugen Popescu…

Compoziția echipei:
Aioani / Martac, Șandru, Leca, Panait / Șerban (’46 Mihaiu), Novac, L. Mihai, Neguț / Florea (’74 V. Alexandru), Cherchez (’68 Rață). Antrenor: Viorel Moldovan

Ce meciuri mai au echipele de pe podium

Chindia va evolua în primul meci acasă, cu Balotești, echipă de pe locul 19, care e ca și retrogradată, urmând să “iasă” la Pandurii, care sunt la limita retrogradării și au meci în etapa următoare cu Metaloglobus. Va conta mult rezultatul meciului pe care îl au la București, în determinarea pe care o vor avea pe teren. Chiar și în cazul unei autodepășiri a echipei din Târgu Jiu, diferența de valoare, cel puțin în acest sezon e considerabilă. Urmează apoi două meciuri la Târgoviște, cu Metaloglobus și Luceafărul Oradea, două echipe imprevizibile, cu care am mai avut probleme, dar avem marele avantaj de a juca acasă, cu tribuna probabil plină! Ultimul test va fi la Energeticianul, echipă care se află în zona retrogradării, pe locul 16. Sperăm ca până la acel meci să fim promovați matematic!

Clinceni are un program de foc! Merge la Politehnica, joacă acasă cu U, în deplasare la Bacău și acasă cu FC Argeș, urmând ca ultimul meci să fie disputat la Petrolul.

U Cluj va merge la UTA, o echipă incomodă, mai ales când joacă acasă, va avea apoi un meci infernal la Clinceni, Snagov le va face o vizită, după care se vor deplasa la Balotești, urmând ca ultima etapă să fie jucată acasă, cu Pandurii.

Galeria aproape de echipă!

Atât Cavalerii Cetății cât și alți susținători, au însoțit echipa la meci, deplasându-se cu mijloace proprii sau microbuze. E îmbucurător că echipa e susținută, că își continuă parcursul aproape excelent, chiar dacă joacă prin toate tentativele de stadioane, care în alte vremuri nu erau acceptate nici ca terenuri de antrenament…Că nu este victima unor contestații jalnice, demne de ligile de județ…Vom susține echipa în drumul spre promovare! Mai e puțin! Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Foto: Cătălin Clopotaru.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro