Chindia Târgoviște, meci pe ploaie!

Târgoviștenii au disputat astăzi etapa a 11-a din campionatul Ligii a 2-a, pe o ploaie „mocănească”. Meciul a început la orele 11:00 și s-a desfășurat în condiții grele, pe un gazon îmbibat cu apă. Adversarul Chindiei a fost Sportul Snagov, echipă situată pe locul 9 înaintea acestui meci, cu 15 puncte acumulate. Primul gol al Chindiei a venit în minutul 61, Lică Viorel, fundașul Snagovului, dându-și autogol, la numai 4 minute de când Nisipeanu a avut o ocazie mare de a înscrie. În minutul 68 Vătavu a lovit transversala din lovitură liberă, o altă ocazie mare a Chindiei. Chindia a dominat repriza a doua, prin ocazii ale lui Honciu, Nisipeanu și Cherchez, Vătavu lovind din nou bara în minutul 87. 200 de spectatori au fost prezenți la acest meci, în ciuda condițiilor atmosferice.

Primul 11 al Chindiei: Iustin Popescu / Martac, Vatavu, Ispas, Dumitrașcu / Nisipeanu, Honciu (Pencea, 78), L. Mihai, C. Stoica / Neicuțescu (Matei, 46), Cherchez (Bîtfoi, 82). Antrenor: Croitoru Nicolae.

Chindia – Sportul Snagov 1-0 (0-0). Rămânem pe podium.


Hai Chindia!

Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic