Chindia se impune și la Ripensia și mai face un pas spre promovare!

Chindia s-a deplasat joi, 11 aprilie, în Banat, pentru meciul cu Ripensia Timișoara, ultimul din etapa 29 a Ligii a 2-a. Deși meciul nu se anunța deloc ușor, Chindia a deschis scorul încă din minutul 12, după ce mingea trimisă de Liviu Mihai din lovitură liberă, a intrat în poartă, fiind deviată de un adversar. După o primă repriză echilibrată, târgoviștenii mai înscriu încă o dată prin Leca, în minutul 71, printr-o finalizare cu capul a unui corner executat de Șerban. Acel moment a reprezentat și scorul final, implicit descătușarea echipei noastre și a tuturor celor care au urmărit meciul, transmis în direct la tv.

Componența echipei: Aioani / C.Dinu (’78-Martac), Leca, Şandru, Raţă (’57 Neguț) / Novac, Dudea (’46 Șerban), Neicuţescu, L.Mihai (cpt) / Dumitraşcu, V.Alexandru. Antrenor: Viorel Moldovan Meciuri favorabile pentru noi în etapa următoare? Contracandidatele la promovare vor avea de tras pentru punctele puse în joc. Clinceni merge la Târgu Jiu, U joacă acasă cu Farul, Petrolul se deplasează la Oradea, în timp ce Snagov merge la Balotești. După statistică, Chindia ar avea cel mai ușor meci.

Să strângem rândurile!

După 29 de etape, Chindia ocupă un onorant loc 2, direct promovabil, fiind la 4 puncte distanță de primul loc, și cu un avantaj de 3 puncte față de locul 3. Duminică, 14 aprilie, vom juca acasă cu Poli Timișoara, ocupanta locului retrogradabil 18, iar singura opțiune nu poate fi decât victoria! Să strângem rândurile! Să ținem aproape și să venim la stadion chiar dacă plouă sau bate vântul. E momentul în care trebuie să adunăm toate punctele puse în joc cu aceste echipe din vestul țării, pentru că următorul meci din deplasare va fi la UTA! Să nu uităm că apoi vine liderul la Târgoviște, Clinceni, echipă bună, dar nu mai bună decât noi! Vom mai vorbi despre asta…Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Sursa foto: Seba Tătaru

A consemnat Bogdan Marius Gheorghe


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro