Chindia se impune categoric în meciul cu Balotești și e tot mai aproape de promovare!

 

Târgoviștenii au intâlnit azi pe Eugen Popescu pe ilfovenii de la Balotești, in meciul din etapa 34 a Ligii a 2-a. 3500 de spectatori erau prezenți în tribună la începutul meciului, temperatura fiind optimă pentru fotbal.
Chindia începe ofensiv meciul iar până în minutul 8 are 4 atacuri, din care 2 ocazii de gol. În minutul 12, Alexandru V înscrie foarte ușor, punând latul dintr-un metru la centrarea pe jos a lui Liviu Mihai. Oaspeții deja fac o schimbare, în minutul 21. Meciul se joacă doar în jumătatea oaspeților, centrările vin de pe ambele părți. Goooool Chindia! Liviu Mihai înscrie de la 14 metri după un pas al lui Neicuțescu, în minutul 26, e 2-0. Neagu primește galben după ce intră urât la Mihaiu, care scăpa spre poarta lui Iordan. Liviu Mihai face 3-0 în minutul 36 în jocul care se transformă într-un antrenament cu public. Este 4-0, moldoveanul Rață se trece pe lista marcatorilor, publicul aplaudând prestația echipei.

La pauză, mai mulți spectatori au plecat de la stadion, din cauza unei ploi ușoare. Dublă schimbare la Chindia în minutul 59, iese Liviu Mihai și intră Șerban, iese Alexandru și intră Cherchez. La numai 3 minute de când a intrat în teren, Cherchez înscrie și tabela arată 5-0. În minutul 71 iese și Novac și intră Acasandrei. Neicuțescu încearcă poarta, șutul fiind aplaudat de spectatori. Cavalerii Cetății au încurajat echipa, iar pentru o scurtă perioadă de timp au cântat în piele goală, dându-și tricourile jos. Neicuțescu înscrie pentru 6-0 în minutul 90 iar Chindia termină meciul în jumătatea adversă, acolo unde a stat pe tot parcursul acestuia. La finalul meciului, Chindia se află pe locul 2, liderul Clinceni având doar un punct avantaj la pauză, scorul de la Timișoara fiind 1:1.

Componența echipei: Aioani / Martac, Șandru, Dinu, Dumitrașcu / Rață, Novac, L Mihai (cpt), Mihaiu / Alexandru V, Neicuțescu.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro