Chindia s-a antrenat în nocturnă, pe primul teren sintetic de dimensiuni mari, de la Târgoviște!

  • Noul teren de fotbal sintetic a fost inaugurat azi la Târgoviște, în imediata apropiere a Complexului Turistic de Natație.

Pe lângă oficialități și directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, Ciprian Prisacaru, au fost prezenți Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, președinte al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, cât și conducerea tehnică și administrativă a Chindiei, reprezentată de Marcel Ghergu, Ciprian Iugulescu și Emil Săndoi.

Noua bază sportivă beneficiază de o suprafață de calitate, de dimensiuni mari, care poate găzdui competiții oficiale ale juniorilor, până la nivelul Ligii a 3-a! Suprafața artificială poate fi folosită în orice perioadă a anului, având în dotare un sistem de drenaj profesional. Terenul este omologat FIFA și dispune de nocturnă și o mică tribună. Accesul se face prin incinta Complexului Turistic de Natație, pe lângă terenurile de minifotbal.

Chindia are acum posibilitatea de a face antrenament la Târgoviște, nu prin vecini, la orice oră este nevoie. Vești bune vin prin Daniel Cristian Stan, primarul orașului, care asigură că anul viitor, lucrările la noul Eugen Popescu vor fi finalizate, putând astfel să evoluăm acasă! Și Corneliu Ștefan, noul președinte al Consiliului Județean și-a anunțat sprijinul în materie de sport și mai ales fotbal la cel mai înalt nivel.

Un progres pe plan local sportiv, demn de apreciat. Așteptăm cu nerăbdare și alte proiecte de profil, “capul de afiș” fiind în continuare noul stadion de lângă Curtea Domnească, pe care vrem să-l umplem meci de meci! Jucătorii Chindiei au efectuat primul antrenament, în nocturnă, pe noul teren, continuând pregătirea pentru meciul important de luni, cu FCSB, programat la Giurgiu! Succes!

Felicitări tuturor celor care au concretizat acest proiect!

BMG

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro