Chindia remizează cu Gaz Metan și are un avantaj provizoriu de 6 puncte! Aioani a ținut să apere și accidentat

Chindia obține doar un punct în meciul cu Gaz Metan, din cadrul etapei 6 a playout-ului Ligii 1, întrerupând astfel seria fantastică de 5 goluri fără gol primit, în care au fost înregistrate 4 victorii și o remiză.

Pentru echipa noastră a marcat Popa, din penalty, în minutul 51, în timp ce pentru oaspeți a marcat Valente, în minutul 73, după o gafă a lui Aioani, care a luftat la o degajare cu piciorul stâng, după ce nu a mai putut folosi piciorul de bază, în urma unei accidentări.

În opinia mea, degajarea ratată e mai puțin semnificativă decât faptul că nu s-a decis înlocuirea portarului atunci când se impunea. Staful medical nu poate lua o decizie corectă dacă accidentatul nu transmite datele reale care fac referire la intensitatea accidentării.

Până la următoarele meciuri din cadrul acestei etape, Chindia are un avantaj de 6 puncte peste FC Argeș, echipa de pe locul secund, care va evolua acasă, cu Voluntari. Să sperăm că astfel de greșeli pot aduce o gestionare mai bună a unor situații pe viitor. Capul sus, Marian!

Chindia: Aioani (Moldovan ’76) / Dinu, Iacob, Pițian (Kocic ’46), Căpușă / Rață, Dulca / Dumitrașcu, Neguț, Popa / Florea (Berisha ’85). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro